ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

13/1/14

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΛΑΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!

Διαβάζουμε στο αριστερίστικο site www.aixmi.gr σε άρθρο με τίτλο "Βρίζουν θεούς και δαίμονες οι Χρυσαυγίτες"  :

"Οι ασχημίες των νεοναζί έχουν αρχίσει από χθες τη νύχτα, όταν διατάχθηκε η προφυλάκιση των δυο άλλων βουλευτών -Γερμενή και Ηλιόπουλου.

Ο δεύτερος έβριζε με ακατανόμαστες λέξεις τις ανακρίτριες, ενώ ο Παναγιώταρος υποστήριζε ότι ο σύζυγος της μιάς -της κυρίας Κλάπα- είναι ηγετικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και διαβάζει μαζί του τις δικογραφίες.


Η πραγματικότητα είναι ότι ο σύζυγός της Παναγιώτης Κλάπας είναι μέλος της νομαρχιακής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ στην Πρέβεζα.... Αδελφός του είναι ο πρώην δήμαρχος της περιοχής Μιλτιάδης Κλάπας, που πολιτικά κινείται μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ."

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ newstime  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΉΡΥΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΟΠΟΥ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ Ι. ΚΛΑΠΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΣΤΗΝ 57η ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ 162 ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ!!!  

Ο αδερφός του Παναγιώτη Κλάπα, ο Μιλτιάδης Κλάπας είναι πρώην δήμαρχος Πρέβεζας και νυν υποψήφιος για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές με τη στήριξη Κουβέλη. Πρωτοστάτησε μάλιστα στις πρόσφατες παράνομες αντισυγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες "κατοίκων" ενάντια στο άνοιγμα γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Πρέβεζα.


Και τώρα κάποιος μπορεί να ρωτήσει. Είναι δηλαδή κακό το ότι μία ανακρίτρια, έχει παντρευτεί έναν πολιτικό άνδρα; Η απάντηση είναι πολύ απλή.

Όχι δεν είναι κακό εκ πρώτης αναλύσεως, όμως όταν αυτή η ανακρίτρια διορίζεται επισταμένως να αναλάβει μία υπόθεση η οποία σχετίζεται με κάποιο πολιτικό κόμμα και μάλιστα κοινοβουλευτικό, όχι μόνο είναι κακό και ανήθικο, αλλά πλησιάζει ή και ξεπερνά, τα όρια της σκοπιμότητας, αποδεικνύοντας ή δημιουργώντας συνειρμούς βάσιμους πως ο διορισμός της αυτός ήταν σκόπιμος, παρεμβατικός και κατευθυνόμενος από την Κυβέρνηση, οπότε επιβεβαιώνονται και οι καταγγελίες αλλά και οι βάσιμες υποψίες των απλών πολιτών πως η δίωξη της ΧΑ είναι πολιτική δίωξη καθαρά και έχουμε ξεκάθαρη παρέμβαση της Κυβέρνησης στο έργο της Ανεξάρτητης Δικαιοσύνης που τελικά εάν δεν την αρνείται η Δικαιοσύνη, σίγουρα και εκ των πραγμάτων, την αποδέχεται όμως. 

Εάν ήταν πραγματικά έντιμη και επαγγελματικά και ηθικά αξιοπρεπής η κυρία Ανακρίτρια,  όφειλε αμέσως να αρνηθεί το διορισμό της και να ζητήσει την εξαίρεσή της στο ανακριτικό έργο για την Χρυσή Αυγή, αφού η ίδια είναι σύζυγος πολιτικού....   Δεν το έπραξε όμως αυτό... και ουδείς εις το απυρόβλητον.

  Σύντομα θα έρθουν στο φως κι άλλα στοιχεία για την "ανεπηρέαστη" Δικαιοσύνη...

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΕΦΤΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :