ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

25/1/14

ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ...

Υπεραμύνεται ο Αθανασίου του "Θεσμού" χορήγησης αδειών στους φυλακισμένους φονιάδες!!! Τι είπε στη Βουλή χθες; Θα γίνει πιο αυστηρό το νομοθετικό πλαίσιο για τις χορηγήσεις αδειών αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να απαγορευτούν οι άδειες στους φονιάδες γιατί λέει σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, μόνο το 2,5% όσων φυλακισμένων παίρνουν άδειες, δεν επιστρέφει.

Δηλαδή τι μαλακία είπε ο Αθανασίου; Δεν πειράζει το ότι 25 από τους χίλιους φονιάδες δεν επιστρέφουν στις φυλακές μετά από άδεια που τους έχει χορηγηθεί. Αυτοί οι 25 έτσι και αλλιώς δηλαδή είναι τόσο καλά παιδιά και σωφρονισμένοι ώστε δεν θα σκοτώσουν άλλους αθώους συμπολίτες μας.. 


Αυτούς τους μαλάκες και ηλίθιους έχουμε να μας κυβερνάνε.. γιαυτό έχουμε γίνει χειρότερα από Κολομβία και Μεξικό στην εγκληματικότητα γιαυτό και θρηνούμε κάθε μέρα νεκρούς σε ληστείες σε όλη την Ελλάδα.

Ο απερίγραπτος αυτός τύπος αποκρύπτει μάλιστα το γεγονός πως οι περισσότεροι φόνοι, ληστείες κλοπές και βιαιοπραγίες, διαπράττονται από εγκληματίες που είναι σεσημασμένοι, έχουν διαπράξει ξανά εγκλήματα και δη κατά της ζωής, παρόλα αυτά περιέργως όλο και τους βλέπουμε έξω να συνεχίζουν να σκοτώνουν και να εγκληματούν, είτε γιατί είχαν άδεια από τις φυλακές, είτε επειδή είχαν φάει γελοίες ποινές τις οποίες εξέτισαν μιας και όπως θα ξέρετε τα ισόβια είναι 12 περίπου χρόνια ενώ τα 10 χρόνια κάθειρξης στην ουσία δεν είναι ούτε 3 γεμάτα στις φυλακές...

Αθανασίου εάν ο Ξηρός ή ο οποιοσδήποτε φονιάς με άδεια, καθαρίσει αθώους συμπολίτες μας, είτε ακόμα και "ενόχους", που θα πας να κρυφτείς και πως θα ξεπληρώσεις αυτό το αίμα; Τα θύματα παίρνουν άδειες να επιστρέψουν στο πάνω κόσμο;


Το ποινικό μας σύστημα έχει αποτύχει γενικότερα. Ειδικά για την Ελλάδα και έτσι όπως έχουμε καταντήσει ως χώρα με τέτοια απίστευτη εγκληματικότητα και χιλιάδες καλάσνικοφ και φονιάδες από όλες τις χώρες του πλανήτη να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι, δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί σωφρονιστικά αλλά ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ. 

Μόνο εάν γνωρίζουν από πριν οι επίδοξοι εγκληματίες πως τους περιμένει ηλεκτρική καρέκλα και φυλακές όπου θα τρώνε ένα κομμάτι ψωμί κάθε 3 μέρες και δεν θα ξαναδούν φως ηλίου, μόνο τότε θα παταχθεί και η εγκληματικότητα και η τρομοκρατία.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως στην Πολιτεία του Τέξας που μάλιστα εκτός από την ηλεκτρική καρέκλα επιτρέπεται και η οπλοφορία σε όλους τους πολίτες, έχει να σημειωθεί ληστεία σε τράπεζα από τη δεκαετία του 30 ενώ και οι ανθρωποκτονίες είναι περισσότερο σπάνιες και από τα καγκουρό στην Αμερική.  

Όλα τα άλλα περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ τα ακούω βερεσέ. Ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπορούν να έχουν οι φονιάδες. Εξάλλου και τα θύματα χάνοντας την ζωή τους δεν έχουν ούτε αυτά πλέον ανθρώπινα δικαιώματα. 

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλα μαστόρια οι μασόνοι, έδωσε την απάντηση σε ποσοστά κι όχι σε απόλυτα νούμερα. Γιατί δεν μας το λες σε απόλυτα νούμερα κυρ-υπουργέ ;
Είπε : "τα τελευταία 10 χρόνια δεν επέστρεψε στη φυλακή το 2,5% αυτών που έλαβε άδεια". Δηλαδή τι αριθμός προκύπτει ; 3ψήφιος ; 4ψήφιος ; 5ψήφιος ; Για να βγάλεις κάποια στατιστικά, πρέπει να έχεις συγκεκριμένα αριθμητικά δεδομένα. Άρα τα έχει. Γιατί δεν τα ανακοινώνει ; Τον ακριβή αριθμό γιατί δεν τον ανακοίνωσε ; Προφανώς γιατί ο αριθμός θα τρόμαζε.
Και κάτι ακόμα, αν είχαν μεγάλες σε χρόνο ποινές ή όχι. Ηλίθιος είναι αυτός που έχει φάει πολλά χρόνια να ξαναγυρίσει ; Ενώ αυτός που του απομένουν κάποιοι λίγοι μήνες για να βγει, λογικό είναι να ξαναγυρίσει.
Αλλά είπαμε, είναι μαστόρια στο να παρουσιάζουν τα πράγματα όπως θέλουν.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, ο Αθανασίου μοιάζει με ιταλό νονό της μαφίας...