ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

29/1/14

ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΤΟΥ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ; ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ...

«Ούτε εγώ, ούτε κανείς από τους Πακιστανούς που ξέρω δεν κάναμε τίποτα, γιατί ξεκίνησε το Ραμαζάνι! Όσα λένε για μας είναι ψέματα...». Αυτά έλεγε στις αστυνομικές αρχές στην Πάρο όταν διεξαγόταν η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη και δεν είχε συλληφθεί ακόμα, ο 21χρονος Πακιστανός κτήνος. 

Και επαναλάμβανε για ξεκάρφωμα...:

"Το Ραμαζάνι για τους Μουσουλμάνους ξεκίνησε στις 20 Ιουλίου και ο Πακιστανός δήλωνε ότι είχε αρχίσει εξαντλητική δίαιτα και ότι προσευχόταν σε καθημερινή βάση! Αρνείτο κατηγορηματικά κάθε σχέση με την επίθεση και ταυτόχρονα υπερασπιζόταν τους ομοεθνείς του ότι «δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με την επίθεση λόγω της ιερότητας των ημερών...»!!!!
Καταλάβατε τώρα πόσο σέβονται την θρησκεία τους και όλοι αυτοί που δείχνουν και τόσο φανατικά πιστοί.. Η αλήθεια είναι βέβαια άλλη. Αυτοί οι φονιάδες γιατί περί φονιάδων πρόκειται και γιαυτό το έσκασαν από τις χώρες τους γιατί εκεί δεν χαμπαριάζουν και τους αποκεφαλίζουν με τη μία, αυτοί οι φονιάδες λοιπόν είναι πιστοί στο Κοράνι το οποίο Κοράνι τους διδάσκει να σφάζουν τους αλλόθρησκους για να κερδίσουν έτσι τον Παράδεισο. Γιαυτό έρχονται στην Ελλάδα και σε σφάζουν για μία κάμερα ή ένα κινητό. Σου λέει δεν σφάζω ούτε κλέβω μουσουλμάνο αλλά αλλόθρησκο χριστιανό και θα πάω και στο  Παράδεισο άμα το πράξω.... Αυτόν τον πολιτισμό μας έφεραν και τους νταντεύουν οι πολυπολιτισμικοί καραγκιόζηδες της αριστεράς και της διεθνιστικής δεξιάς που μας κυβερνούν... Αλλά κάποια στιγμή και αυτοί οι καραγκιόζηδες μπορεί να βρεθούν στη θέση του πατέρα και της μάνας της Μυρτούς και τότε θα ξαναδούμε τι θα λένε...

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Τo Πρόβλημα δεν είναι οι λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι το πρόβλημα είναι αυτοί που έχουν σχεδιάσει την αλλαγή συνόρων και την αντικατάσταση του γηγενής πληθυσμού. Ευτυχώς για τον Ελληνισμό οι Έλληνες ήταν πάντα φυλετιστες ακόμα και οι αριστεροί όταν βλέπουν γύφτους αλλάζον πεζοδρόμιο κανένας δεν θέλει να παντρέψει την κόρη του με αλλοδαπό .
Νομίζω ότι η συνεργασία των δυο άκρον είναι η λύση αρκεί να βρεθεί ηγέτης που να τους ενώσει .