ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

26/1/14

ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΣΤΑΚΙΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΔΥΟ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΠΟΥΑΧΑΧΑ..


ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ... ΤΟ 2008, ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΦΑΣΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ..... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...


2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ...

Λαθροεισβολείς κι “Ελληνική” Εκκλησία στα ίδια επίπεδα

http://ieroslochos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1708.html#more

... ""Ο «Στόχος» αποκαλύπτει τα εξής για τον Αιγύπτιο με ελληνική υπηκοότητα κ. Ελγαντούρ:

1)Ήλθε στην Ελλάδα επί 21ης Απριλίου (1972) ως Κόπτης Χριστιανός για να σπουδάσει στην Θεολογική Σχολή, με υποτροφία του Αρχιεπισκόπου της Χούντας, Ιερωνύμου Κοτσώνη και του νύν Αλβανίας Αναστασίου Γιαννουλάτου, που επί Χούντας έλυνε και έδενε στην «Αποστολική Διακονία».

Τελικά απεδείχθη πως ο κ. Ελγαντούρ μόνο Κόπτης δεν ήταν, εξελιχθείς σε συνδικαλιστή του Ισλάμ στην Ελλάδα!

2) Ακριβώς το ίδιο συνέβη με τον Σουδανό πρόεδρο του «Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών», Αχμέτ Μοαβία (αλήθεια, πού βρίσκεται αυτή η ψυχή;), επί χρόνια έμμισθο υπάλληλο της Επιτροπής Μεταναστών της Ελλαδικής Εκκλησίας: Τον είχαν φέρει στην Ελλάδα το 1972 ο Κοτσώνης και ο Γιαννουλάτος ως Κόπτη της Αιγύπτου, για να διδαχθεί την Ορθοδοξία και να την μεταλαμπαδεύσει στους Μαύρους της Αφρικής!

Ως πότε θα πληρώνουμε την αφέλεια του μακαρίτη Ιερώνυμου Κοτσώνη και του νύν Αλβανίας Αναστασίου Γιαννουλάτου; Ο Αχμέτ Μοαβία εξελίχθηκε σε μουσουλμάνο ολκής, έμεινε μόνιμα στην Ελλάδα παίρνοντας υπηκοότητα με την βοήθεια της Εκκλησίας. Τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται για την Ισλαμοποίηση της Ελλάδος, πρωταγωνιστώντας στις πάσης φύσεως εξεγέρσεις των εν Ελλάδι μουσουλμάνων…

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: Ξέρετε ποιος ήταν δίπλα στον Αιγύπτιο Ελγαντούρ, στην συνέντευξη της 21ης Σεπτεμβρίου, όπου καταγγέλθηκε ο «Ρατσιστής» Αντώνης Σαμαράς;

Ο υπαρχηγός των Συριζαίων Θεολόγων του Ραδιοσταθμού της Εκκλησίας, διαβόητος λάτρης των Λαθρομεταναστών, Αλέξανδρος Καρυώτογλου!..

Όταν εγώ φωνάζω πως η Συριζέϊκη Ορθοδοξία «κάνει πλάτες» στο Ισλάμ, νομίζετε πώς παραφρόνησα…"""

Ανώνυμος είπε...

Τα κέντρα ... "αλληλεγγύης" του Τζορτζ Σόρος*(plus bonus track comment by ...ματαθιας)

http://www.e-go.gr/news/article.asp?catid=28318&subid=2&pubid=129620531

*καλλιτεχνικο ψευδωνυμο του György Schwartz ελληνιστη γεωργιος μαυρος.