ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

28/1/14

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ Ή ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, ΧΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ. ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ;

Αυτά τα έχουμε ξαναγράψει κατ' επανάληψη. Να τα ξαναδιαβάσετε λοιπόν και ιδού και η απόδειξη. Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Επειδή φαντάζομαι την αντίδραση Άδωνι αν σου απαντούσε...ήθελα να ξέρω αν ξέρεις την εξής λεπτομέρεια...
αυτό ισχύει και για τα επείγοντα περιστατικά; Δηλαδή όταν κινδυνεύει και η ζωή του λαθρομετανάστη;
Γιατι αν ναι, τότε καταρρίπτεται και το επιχείρημα που χρησιμοποιεί συνέχεια ο Άδωνις "να τους αφήσουμε να πεθάνουν?"
Δηλαδή, εκεί στην Ιταλία δεν τους την "πέφτουν" οι διεθνείς οργανισμοί για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων;

Την ξέρεις αυτήν την λεπτομερεια, μια και κρατά η σκούφια σου και από εκεί;

-=IMAGINOS=- είπε...

Φυσικά. Ισχύει για όλες τις περιπτώσεις. Οι γιατροί σε κάθε περίπτωση οφείλουν να καλούν τους Καραμπινιέρους για να συλλάβουν όσους μετανάστες δεν έχουν άδεια παραμονής. Η περίθαλψη γίνεται μεν όταν πρόκειται για επείγοντα περιστατικά αλλά μετά την θεραπεία απελαύνονται και φρουρούνται μέχρι τότε. Τα δε νοσήλια τα εισπράττουν από τις πρεσβείες των λαθραίων.Μάλιστα Κάθε λαθρομετανάστης πληρώνει και πρόστιμο για παράνομη είσοδο στην χώρα, μερικές χιλιάδες ευρώ. Εάν δεν έχει να πληρώσει φυλακίζεται μέχρι να τα πληρώσει η πρεσβεία του και πάλι η οποία μάλιστα αναλαμβάνει και τα έξοδα τις απέλασης.

-=IMAGINOS=- είπε...

Πέφτουν ή δεν πέφτουν στους Ιταλούς διεθνείς οργανισμοί κλπ, αυτά τα έχουν γραμμένα στα παπάρια τους οι Ιταλοί. ΤΟ ίδιο και οι Ισπανοί και οι Γάλλοι. Απαντούν στους οργανισμούς αυτούς όπως τους αξίζει. Σας τους στέλνουμε να τους φροντίσετε και να τους ταΐσετε εσείς. Δηλαδή οι Αμερικανοί. Γιαυτό και οι οργανισμοί αυτοί δεν το πολυπαίζουν τσαμπουκάδες σε αυτές τις χώρες. Εμάς μας βρήκαν ηλίθιους και μας κάνουν ότι θέλουν.

Ανώνυμος είπε...

Aχα κατάλαβα.... ΄Αρα πολύ παραμύθι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ....

Και η τελευταία απορία μου....
Εκεί πώς δέχονται οι πρεσβείες ότι ο Χ είναι όντως Πακιστανός, Ινδός κλπ και δεν λένε "δεν τον ξέρουμε τον κύριο, κρατήστε τον"?
Γιατί εδώ στην Ελλάδα δεν μας λένε δήθεν τάχα μου οι πολιτικοί μας ότι είτε δεν ομολογούν αυτοί, είτε ακόμα και αν ομολογήσουν από πού είναι, οι πρεσβείες τους κάνουν τους ανήξερους;

Εκεί πώς ομολογούν από πού προέρχονται στα αλήθεια;
Οι πρεσβείες πώς αποδέχονται ότι όντως είναι δικός τους ο τάδε;

-=IMAGINOS=- είπε...

Στην Ιταλία φίλε οι λαθρομετανάστες δεν κάνουν αυτά που κάνουν στην Ελλάδα. Δηλαδή δεν πετάνε τα χαρτιά και τα διαβατήρια τους και ενώ πχ είναι Μαροκινοί το παίζουν Παλαιστήνιοι. Ακόμα και χαρτιά να μην έχουν, οι Ιταλοί βρίσκουν απο που είναι χρησιμοποιώντας συμπατριώτες τους που αμέσως καταλαβαίνουν από την προφορά και από ερωτήσεις που τους κάνουν για την χώρα τους εάν είναι ή όχι αυτό που λένε πως είναι. Πχ εάν ένας Μαροκινός πει πως είναι Ιρακινός, θα του στείλουν Ιρακινό για την εξακρίβωση. Εάν αυτός θα λέει ψέματα, τότε πέφτουν και φάπες.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΕΔΩ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ...