ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

9/1/14

ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ...

Μέχρι χθες στην Κούβα κυκλοφορούσαν μόνο τα αμερικάνικα αυτοκίνητα της δεκαετίας του 50 γιατί με την "επανάσταση" του Τσε Παπάρα και του Φιντέλ, ήλθε ο κομμουνισμός στην χώρα και δεν επιτρέπονταν σε κανέναν να αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο εκτός εάν ήταν αξιωματούχος οπότε του έδιναν ένα σοβιετικό LADA και πολύ του ήταν... 

Στην Κούβα όμως πλέον επιτρέπεται να αγοράσεις καινούργιο αυτοκίνητο. Ναι κυρίες και κύριοι, ο αδερφός του Φιντέλ που διαχειρίζεται σήμερα την κομμουνιστική εξουσία στην Κούβα του μεγάλου επαναστάτη Τσε Παπάρα, επέτρεψε την αγορά νέων αυτοκινήτων! 

Μόνο που ο μισθός ενός δημοσίου υπαλλήλου στην Κούβα (ο οποίος θεωρείται και πολύ καλός σε σχέση με τους άλλους) δεν ξεπερνά τα 40 δολάρια το μήνα και τα μοντέλα της Peugeot που ήδη άνοιξε αντιπροσωπεία εισαγωγής στην Κούβα, θα κοστίζουν από 90.000 μέχρι 200.000 δολάρια το ένα!!! 

Δηλαδή για να μπορέσει να αγοράσει ένας μισθωτός στην Κούβα νέο αυτοκίνητο, θα πρέπει πρώτα να δουλέψει από 187,5 χρόνια μέχρι και 416,6 χρόνια για να αγοράσει ένα... Peugeot και χωρίς όλα αυτά τα χρόνια να σπαταλάει ούτε σεντς από το μισθό του για άλλη δουλειά, πχ φαγητό... Παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από τον κομμουνισμό. Πιστέψτε με.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα ! εσεις οι εβραιοκουμουνιστες εχετε πολύ πλακα , ! Μπεναρογια, Σορος και ξερο ψωμι

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί ζητοκραύγαζαν τον Κάστρο πριν από χρόνια όταν έριξε το προηγούμενο (πουλημένο είναι η αλήθεια) καθεστώς. Πού να ήξεραν τότε ότι απλώς θα άλλαζε ο δυνάστης, και ότι η ζωή τους θα ήταν η ίδια με πρίν. Πείνα, φτώχια και μυστική αστυνομία.
Όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν. Ή ας τον ανατρέψουν!