ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

26/1/14

Κυβέρνηση ... Αφγανιστάν με λαθρο-συνεντεύξεις έξω από την Βουλή!


Στον απόλυτο εξευτελισμό της κυβέρνησης και κατ'επέκταση της Ελλάδας εξελίσσεται η υπόθεση με τους "λαθρομετανάστες του Φαρμακονησίου" μια ομάδα Αφγανών που επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα στην χώρα.


Οι Αφγανοί δεν φτάνει που μπήκαν παράνομα στην χώρα, αντί να συλληφθούν και να οδηγηθούν σε κέντρο διαμονής μέχρι την απέλασή τους, αφέθηκαν ελεύθεροι και προχθές έδωσαν .... συνέντευξη Τύπου έξω από την Βουλή (!)  καταγγέλλοντας την Ελλάδα και τους υπεραπιστές της, εν προκειμένω τους άνδρες του Λιμενικού/Ακτοφυλακής, γιατί ... τους εμπόδιζαν να μπουν στην Ελλάδα!


Σίγουρα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία να εισέρχονται λαθρομετανάστες σε μία χώρα και την επομένη να δίνουν συνέντευξη Τύπου διαμαρτυρόμενοι γιατί τα στελέχη ασφαλείας δεν τους επέτρεψαν να μπούν στην χώρα ή εν προκειμένω να ... ανέβουν στο σκάφος του Λιμενικού (ναι, ειπώθηκε και αυτό από τους Αφγανούς ως κατηγορία: Δεν τους επιτράπηκε να ανέβουν στο σκάφος!)


Φαντασθείτε Μεξικάνοι λαθρομετανάστες στις ΗΠΑ να μπαίνουν στην χώρα και την επόμενη ημέρα να αφήνονται ελεύθεροι και δίνουν συνέντευξη κατά των συνοριακών φρουρών!


Σωστά, είναι αδύνατον να φαντασθείτε κάτι τέτοιο γιατί μόνο σε μία χώρα του κόσμου και με την συγκεκριμένη ψοφοδεή κυβέρνηση θα μπορούσε να συμβεί: Στην Ελλάδα!


Κατά τα λοιπά: Ρώτησε στην "συνέντευξη Τύπου" κανείς τους "ταλαίπωρους Αφγανούς" για τους Τούρκους λαθρέμπορους που τους μετέφεραν; Όχι! 


Τους ρώτησε κανείς πώς κατάφεραν και πέρασαν μέσα από μια ολόκληρη Τουρκία και βρέθηκαν στις ακτές του Αιγαίου; 


Πώς το ίδιο το τουρκικό κράτος πραγματοποιεί την διακίνησή τους και μετά τους βάζει σε μιά σάπια βάρκα και τους πετάει κυριολεκτικά στην θάλασσα; Όχι φυσικά.


Λένε ότι "Οι λιμενικοί προσπάθησαν να ρυμουλκήσουν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν προς την Τουρκία αλλά λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, της μεγάλης ταχύτητας του σκάφους του Λιμενικού και του πανικού που επικράτησε, πολλοί από τους επιβάτες άρχισαν να πηδούν στη θάλασσα".


Αν δεχθούμε ότι έτσι έγινε τότε οι άνδρες του Λιμενικού έπραξαν άριστα! 


Η χώρα ούτε είναι (ή μάλλον δεν πρέπει να είναι) ανθρωποσυλλέκτης πάσης φύσεως λαθρομεταναστών και φυσικά υποτίθεται ότι υπάρχουν κάποιοι νόμοι. Και οι νόμοι λένε ότι το ΛΣ/Ακτοφυλακή είναι υποχρεωμένο να εμποδίσει την παράνομη είσοδο στην χώρα ατόμων τα οποία δεν έχουν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα..


Από εκεί και πέρα, αν ανατράπηκε η βάρκα του Τούρκου δουλέμπορου και αν χάθηκαν ζωές αποτελεί τραγωδία μεν, αλλά εντελώς ανεξάρτητη από το πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται οι παράνομοι.


Και σε τελική ανάλυση, η ευθύνη είναι 100% της Τουρκίας και των τουρκικών κρατικών κυκλωμάτων που θησαυρίζουν προωθώντας κάπου 200.000- 300.000 λάθρο τον χρόνο στην Ελλάδα.


Και αν η ΕΕ έχει "ανθρωπιστικό" πρόβλημα, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα: Nα καλύψει όλη την δαπάνη για 10.000 συνοριοφύλακες, με 100 πλωτά σκάφη, 50 οχήματα και 20 ελικόπτερα από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο για να "προλαβαίνει τις ανθρώπινες τραγωδίες". 


Σε διαφορετική περίπτωση οι μαγκιές του στιλ "Δουβλίνο ΙΙ" που υπέγραψε η ελληνική πολιτική ελίτ αποδεχόμενη ότι η χώρα θα γίνει ο "ανθρωποτενεκές" Ασίας και Αφρικής και θα είμαστε υποχρεωμένοι να εμποδίζουμε τους λάθρο να ταξιδεύσουν εκτός Ελλάδος προς τις λοιπές χώρες της ΕΕ, φιλοξενώντας τους μόνιμα εδώ, κομμένες.


Απλά πράγματα...


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Και να μη ξεχνάμε Ιμάτζινε τον πρακτορίστικο ρόλο που παίζουν οι διάφορες Μ.Κ.Ο των δυτικών (σε συνεργασία με τους «προοδευτικούς») τις οποίες ο Πούτιν απαγόρεψε στην χώρα του.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!

Ανώνυμος είπε...


Αυτός ο τόπος δεν είναι η Ελλάδα μου


"Σαλπάρω ήρεμος για τον άλλο κόσμο. Αυτόν που αφήνω πίσω μου σίγουρα δεν είναι πια η Ελλάδα μου. Αυτός είναι άλλος τόπος με ανθρώπους άλλης φυλής. Δεν με αφορούν. Τι θέλω εγώ ανάμεσά τους; Να 'στε όλοι καλά.

Στον τάφο μου να γράψετε: Αντιστάθηκε το 1941-1944 στη ναζιστική κατοχή, το 1967-1974 στη στρατιωτική δικτατορία και το 1989-1996 στην ηθική σήψη. Μετά, στην πλημμύρα του άνοου, δεν υπάρχει αντίσταση και το μετά από την πλημμύρα αυτή δεν υπάρχει πια "
Το τελευταίο ιδιόχειρο σημείωμα του Γεώργιου - Αλέξανδρου Μαγκάκη με τίτλο, Η ζωή πάνω στο νήμα, λίγες ημέρες πριν αποβιωσει. (2011)

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=316775

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να ρωτήσω, αν κάποιος γνωρίζει ή αν κάποιος έχει κάποιον γνωστό στο Λιμενικό, ας τον ρωτήσει, αν γίνεται κάποιος σωματικός έλεγχος σε όλους αυτούς τους εισβολείς, που καθημερινά σχεδόν συλλέγουν.
Γιατί έχω ακούσει, ότι κρύβουν στα αχαμνά τους συσκευασίες με ηρωίνη, ώστε να
τις παραδώσουν και να αποκτήσουν κάποια πρώτα χρήματα για τη νέα τους ζωή. Βαποράκια κανονικά δηλαδή.
Έχω επίσης πληροφορηθεί, ότι η τιμή της πρέζας έχει κατρακυλίσει τελευταία, προφανώς λόγω της αυξημένης προσφοράς και σκέφτομαι ότι το ένα γεγονός δένει με το άλλο.
Ταυτόχρονα έτσι εξηγούνται κι οι επαφές μεταξύ λαθροόρκ και ναρκοόρκ, που μπορεί να δει καθημερινά κάποιος στους δρόμους του κέντρου της γκετοΑθήνας μας. Ειδικά έξω από το δημαρχείο του δήμαρχου καμίνη, όποτε, μα όποτε περνάω, θα δω να κάνουν νταραβέρια μεταξύ τους. Τι άλλο μπορεί να συνδέει τις 2 αυτές ομάδες ανθρώπων μεταξύ τους ;

Ανώνυμος είπε...

Το σχετικό σου δημοσίευμα από Νομικής προσέγγισης είναι εντελώς λάθος γιατί συμφωνα με το διεθνές Ναυτικό δίκαιο από την στιγμή την οποία ο κυβερνήτης του περιπολικού του Λ.Σ έκρινε ότι θα έπρεπε να τους ρυμουλκήσει την ίδια στιγμή καθίστατο υπεύθυνος για την ασφαλεια των λαθρομεταναστών.Rule42/pargE32 Memorandum of understanding Genena 1956 του παραρτήματος 12 του SAFETY OF LIFE AT SEA ((SOLAS)).Αυτοί λοιπόν οι λάθροι θα καταφύγουν σε διαπιστευμένα απο απο τον SOLAS διεθνή Ναυτικά δικαστήρια τα οποία θα τους επιδικάσουν υψηλές αποζημιώσεις και για αυτούς που γλύτωσαν και για αυτούς που πνίγηκαν τις οποίες θα κληθεί να πληρώσει το Ελληνικό δημόσιο.
ΥΓ Γράφουμε όχι οτι θέλουμε ν'ακούσουμε αλλά ότι ισχύει

-=IMAGINOS=- είπε...

27 Ιανουαρίου 2014 - 2:38 μ.μ.

Πρώτα πρώτα δεν είναι δικό μου το κείμενο αλλά γράφω την πηγή
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

και δεύτερον άμα το πάμε σύμφωνα με τους νόμους και τις διεθνείς συνθήκες όπως το Δουβλίνο 2, εάν το αποφασίσουν 2 δις λαθρομετανάστες από όλο τον πλανήτη να έλθουν στην Ελλάδα, είμαστε υποχρεωμένοι να τους δεχτούμε και να τους φιλοξενήσουμε. Φίλε δεν πας καλά. Πάνω από τους νόμους και τις συνθήκες είναι η πατρίδα και η δικιά μας ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Στην Ιταλία θυμάμαι οτι έπρεπε να αναπαδογυρίσουν την βάρκα σύμφωνα με τον νόμο τους και ο κυβερνήτης της βάρκας (δουλέμπορος) έτρωγε πάνω απο 10 χρόνια. Και σύμφωνα με τις διεθνές ναυτικό δίκαιο τους έκλασαν μια μάντρα @ρχίδια τους Ιταλούς.

Ανώνυμος είπε...

"από την στιγμή την οποία ο κυβερνήτης του περιπολικού του Λ.Σ έκρινε ότι θα έπρεπε να τους ρυμουλκήσει την ίδια στιγμή καθίστατο υπεύθυνος για την ασφαλεια των λαθρομεταναστών"

Αυτό τότε σημαίνει ότι εάν υπάρξει καταδίκη αυτή θα πρέπει να στρέφεται εναντίον του κυβερνήτη και όχι εναντίον της χώρας μας.