ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

28/1/14

ΤΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗ ΝΔ...


Η δημοσκόπηση της Metron Analysis που παρουσιάσθηκε χθες (από το «Εθνος της Κυριακής») εμφανίζει ένα σημαντικό τμήμα των ερωτηθέντων, το 58%, να τάσσεται υπέρ της κυβερνητικής συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και να διαφωνεί μόλις το 39%.....!!!!!!!  Δεν είναι τυχαίο πως αυτά τα δημοσιεύει το αρχισυστημικό Έθνος του Μπόμπολα που έχει πάρει και εργολαβία την λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής..
Τα γράφω εδώ και μήνες πως όποιος ψηφίσει Τσίπρα θα πάρει δώρο τον Σαμαρά και όποιος ψηφίσει Σαμαρά θα πάρει δώρο τον Τσίπρα. 

Η επόμενη συγκυβέρνηση θα είναι αυτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. Ο Τσίπρας δεν θα μπορεί να κάνει κυβέρνηση χωρίς την σύμπραξη του Σαμαρά και για να μη γίνει καμιά "στραβή" με την Χρυσή Αυγή θα συγκυβερνήσουν στο ίδιο μοτίβο που ξέρουμε και σήμερα. Μνημόνια, απολύσεις, και νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις και περαιτέρω εξαθλίωση του Ελληνικού λαού. 

Αυτό φυσικά και φαίνεται αδιανόητο σήμερα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ γιαυτό και το διαπλεκόμενο σύστημα των ΜΜΕ "προετοιμάζει" τους ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για όσα έρχονται ώστε να μην πέσουν από τα σύννεφα όταν θα την πατήσουν και πάλι με την ψήφο τους στα συστημικά αυτά κόμματα.. παρουσιάζοντας δημοσκοπήσεις στις οποίες τάχα ο Ελληνικός λαός κατά 58% επιθυμεί μία σύμπραξη της Αριστεράς με την Δεξιά στην διακυβέρνηση του τόπου... 

Ψηφίστε λοιπόν τα ίδια συστημικά λαμόγια και η τύχη σας, δουλεύει, αλλά να μη κλαίτε μετά και να μη λέτε πως κάποιοι δεν σας άνοιγαν τα νυχτωμένα μάτια σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια :