ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

4/1/14

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ "ΝΕΜΕΑ" ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


Με διαταγή του Δένδια και εντάλματα σύλληψης της Ευτέρπης, από τα ξημερώματα σε ολόκληρη την Ελλάδα, η αντιτρομοκρατική και η ΕΛΑΣ συλλαμβάνουν όλα τα νεοναζιστικά κρασιά "NEMEA" τους υπευθύνους παραγωγής, τους παραγωγούς, τους προμηθευτές, τους εμπόρους καθώς και τους αγοραστές - καταναλωτές των εν λόγω κρασιών, με την κακουργηματική κατηγορία της ενεργού συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση! 

Αδιάψευστες μαρτυρίες μάλιστα προστατευόμενων ανώνυμων μαρτύρων πρώην μελών της ΧΑ που κατέθεσαν στον Αντεισαγγελέα του Αγίου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη, αναφέρουν πως η εταιρία εμφιάλωσης ναζιστικών κρασιών "ΝΕΜΕΑ" ανήκει στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο ο οποίος την ίδρυσε προ 3 χρόνων για να πάει κόντρα στα τουρκικά κρασιά "Μπουτάρι". 

 Όπως βλέπετε μάλιστα και στις αδιάψευστες φωτό που δημοσιεύτηκαν πρώτες στο ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, εκτός από τον ναζιστικό Μαίανδρο της ΧΑ που φέρουν τα εγκληματικά μπουκάλια των φασιστικών κρασιών "ΝΕΜΕΑ", τα χρώματα της ετικέτας είναι το κόκκινο και το μαύρο που παραπέμπουν ευθέως στη ναζιστική σημαία των SS!!!


Αναμένονται εντός των επόμενων ωρών, διαγγέλματα του Υπουργού Προ-Πο, του Πρωθυπουργού και του Προέδρου της Δημοκρατίας για την νέα μεγάλη επιτυχία του Συνταγματικού Τόξου η δε Λιάνα Κανέλλη δήλωσε προ ολίγου με δάκρυα συγκίνησης και χαράς στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ πως αυτό είναι και το οριστικό τέλος της Χρυσής Αυγής ενώ η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή δήλωσε πως ευτυχώς, οι εταιρίες ουίσκι ήταν είναι και θα είναι πάντα δημοκρατικές και δεν πρόκειται ποτέ να δούμε ναζιστικά προϊόντα από αυτές τις εταιρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :