ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

19/1/14

Αποκάλυψη “Ακρόπολις”: Πρώτη η Χρυσή Αυγή στις κρυφές δημοσκοπήσεις - Εφιάλτης στο Μαξίμου!

Μια μεγάλη αποκάλυψη έκανε η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις". Όπως γράφει χαρακτηριστικά οι δημοσκόποι ανακαλύπτουν την πρωτιά της Χρυσής Αυγής και μετά διακόπτουν την συνέχιση της έρευνας, καθώς κανένα συστημικό Μέσο δεν θα την αγοράσει και δεν θα την προβάλει.

Παραθέτουμε το ρεπορτάζ:

Η Νέα Δημοκρατία θα δει την πλάτη της Χρυσής Αυγής για τις εκλογές του ευρωκοινοβουλίου. Αυτό έχει παγιωθεί. Μια τέτοια κρυφή δημοσκόπηση έχουμε σε γνώση και από τις περιφερειακές ερωτήσεις, φαίνεται ότι ο κόσμος έχει μεγάλη οργή την οποία περιμένει πως και πως να εκφράσει στην κάλπη.

Γνωστός δημοσκόπος με πολύ μεγάλη εμπειρία έλεγε: «Διέκοψα την έρευνα που έκανα γιατί έδειχνε στην περιφέρεια Αττικής πρώτη παράταξη την Χρυσή Αυγή. Αφού δεν θα την αγόραζε κανένα κανάλι είπα στους συνεργάτες μου να την διακόψουν». 

Το συγκεκριμένο γκάλοπ έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες κι έχει ενσωματώσει τις νέες προφυλακίσεις των 3 ακόμα βουλευτών της αλλά και τις υποθέσεις διαφθοράς που άνοιξε η δικαιοσύνη. Ο ελληνικός λαός δεν δείχνει να του καίγεται καρφάκι ιδιαίτερα για την Προεδρία της Ε.Ε., προφανώς διότι πιστεύει ότι δεν θα αλλάξει κάτι στη ζωή του. Εντυπωσιακό είναι επίσης το γεγονός ότι οι πολίτες δεν συμφωνούν καθόλου με την κυβερνητική άποψη ότι αντέχει η χώρα και ότι υπάρχει αχτίδα ανάκαμψης.

Τέλος, από την κρυφή δημοσκόπηση που φαίνεται ότι εκτός από την Χρυσή Αυγή, που δείχνει να «έρχεται με φόρα», τα υπόλοιπα κόμματα κινούνται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Έχουμε επισημάνει στην «Ακρόπολις» πολλές φορές πως ο τρόπος που προσπαθούν εδώ και μήνες να υφάνουν το δίχτυ εγκλωβισμού για να σκεπάσουν την Χρυσή Αυγή μόνο γέλια προκαλεί. Η τελευταία περίπτωση με τις «φωτογραφίες ντοκουμέντο» που δόθηκαν στην δημοσιότητα και απεικονίζουν στελέχη της να κρατούν πολυβόλα έχει γίνει ανέκδοτο σε όλα τα δημοτικά σχολεία κάνοντας μόδα τα όπλα που πετούν χρωματιστές μπίλιες. «Μπαμπά πάρε μου ένα τέτοιο που κρατά ο χρυσαυγίτης». Τρέχουν οι μπαμπάδες στον «Μουστάκα» για να ικανοποιήσουν τους ανόητους που προσπάθησαν να μας πείσουν ότι το πραξικόπημα ήταν προ των πυλών...

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...


(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ)

Το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης και ο αφανισμός των Ελλήνωνhttp://www.thermopilai.org/content/shedio-tis-pagkosmiopoiisis-kai-o-afanismos-ton-ellinon