ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

12/1/14

ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ. ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΟΞΩ...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ. ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΕΛΛΗΝΕΣ... ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ (ΑΚΟΜΑ) ΚΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ..

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ, ΟΙ ΣΗΜΙΤΗΔΕΣ, ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ, ΟΙ ΜIESENS, ΟΙ ΛΙΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ .. 

ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕ ΧΟΥΝΤΟΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΞΗΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ, ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΑ.... 

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΕΤΑ....Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΑΡΧΗ... ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια :