ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

12/1/14

Στη φυλακή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής για τις ιδέες τους! Καλωσορίσατε στην Βόρεια Κορέα....

Ήμουν απολύτως σίγουρος για τις προφυλακίσεις και των τριών βουλευτών της ΧΑ. Και ο Μπούκουρας του οποίου η απολογία αναβλήθηκε για τις 10 το πρωί, θα προφυλακιστεί 100% και αυτός. Αυτές είναι οι διαταγές του Σαμαρά προς τους δικαστές οι οποίοι δεν θέλουν να δουν καμιά μετάθεση στο Σουφλί, ούτε να χάσουν τις προαγωγές που τους έχει τάξει ο Σαμαράς, ούτε να μπουν στο στόχαστρο κανενός Ξηρού και να χάσουν και τον ύπνο και την ησυχία τους και από τους κάφρους επίσης των ΜΜΕ... 

Μέχρι δε τις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου, θα προφυλακιστούν στα σίγουρα και άλλοι βουλευτές της ΧΑ έτσι ώστε να τεθεί εκτός νόμου η ΧΑ πιο εύκολα και χαρακτηριζόμενη ως εγκληματική οργάνωση της οποίας και θα απαγορευτεί η κάθοδος στις εκλογές... 

Τόσο μαλάκες όμως και αμόρφωτοι είναι οι Σαμαροβενιζέλοι που δεν γνωρίζουν πως στις Δημοτικές - Περιφερειακές εκλογές που ενδιαφέρουν και περισσότερο από τις ευρωεκλογές, ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ. Αυτό τι σημαίνει;

Σημαίνει πως πχ ο Κασιδιάρης δεν θα είναι υποψήφιος του πολιτικού κόμματος Χρυσή Αυγή αλλά υποψήφιος του δικού του συνδυασμού ο οποίος συνδυασμός δεν αποτελεί κόμμα πολιτικό αλλά παράταξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η οποία είναι Ανεξάρτητη. Μάλιστα ακόμα και εάν είναι προφυλακισμένος ο Κασιδιάρης, δεν θα υπάρχει όμως τελεσίδικη δικαστική απόφαση εναντίον του (αφού ούτε καν το πρωτοβάθμιο δικαστήριο δεν θα έχει γίνει) ώστε να του αφαιρεθούν τα πολιτικά του δικαιώματα, αυτά του Εκλέγειν και Εκλέγεσθαι όπως ορίζει και το Σύνταγμα και έτσι να μη μπορεί να εκλεγεί.. 

Φανταστείτε λοιπόν τι θα πάθει η χούντα του Κλεπτοκρατικού και Αντισυνταγματικού τόξου, εάν τυχόν θα έχει προφυλακίσει τον Κασιδιάρη και αυτός θα εκλεγεί Δήμαρχος Αθηναίων πίσω από τα κάγκελα με την ψήφο των Αθηναίων.. Θα αποτελεί παγκόσμια πρωτιά και φυσικά θα ξεφτιλιστούν πατόκορφα και παγκοσμίως οι ψευτοδημοκράτες Σαμαροβενιζέλοι οι οποίοι και δεν θα μπορέσουν να σταθούν μετά, ούτε μία μέρα στην εξουσία.

 Σε ότι αφορά τις Ευρωεκλογές, εκεί ναι, μπορεί και να απαγορεύσουν τη συμμετοχή στις εκλογές στην Χρυσή Αυγή (αν και αυτό είναι κατάφωρα αντισυνταγματικό και δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα, αλλά ποιος Σαμαροβενιζέλος σέβεται το Σύνταγμα..) γιατί στις Ευρωεκλογές συμμετέχουν πολιτικά κόμματα και όχι υποψήφιοι συνδυασμών όπως στις Δημοτικές και Περιφερικές εκλογές. 

Βέβαια όπως προείπα, ποσώς μας ενδιαφέρουν οι Ευρωεκλογές. Αυτό που ενδιαφέρει είναι να περάσουν στα χέρια της ΧΑ οι περισσότεροι μεγάλοι Δήμοι της Ελλάδος και αυτό το θεωρώ πλέον περισσότερο και από σίγουρο μετά τη νέα αθλιότητα της κατευθυνόμενης από τον Σαμαροβενιζέλο Δικαιοσύνης. Η Χρυσή Αυγή ήταν που ήταν σίγουρο δεύτερο κόμμα μέχρι σήμερα, από αύριο εξασφαλίζει την πρωτιά και με διαφορά και θα με θυμηθείτε. 

Η επόμενη Κυβέρνηση δεν αργεί πολύ μετά τις Δημοτικές εκλογές η οποία ΧΑ θα ξεσκίσει το Σύστημα αρπάζοντας των μεγάλους Δήμους και αυτή η Κυβέρνηση θα είναι αυτή της Χρυσής Αυγής και μάλιστα αυτοδύναμη και με αυτό το όνομα ή άλλο. Σύντομα και 1000%, οι περισσότεροι των Ελλήνων θα ψηφίζουν με χίλια χέρια ο καθένας την Χρυσή Αυγή ή αν χρειαστεί, Ελληνική Αυγή κλπ. Γιαυτό μην ανησυχείτε. Η Χούντα του Σαμαροβενιζέλου δεν θα βγάλει το καλοκαίρι και να ξέρετε πως στις πολιτικές προβλέψεις μου, πάντα έπεφτα 100% μέσα. Τα καλύτερα έρχονται απλά λίγη υπομονή, είναι απλά θέμα χρόνου.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

AΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΨΟΥΝ ΤΑ 1000 ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΛΟΙ...