ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

29/1/14

ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΤΩΝ 10 ΧΡΟΝΩΝ, ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ, ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;


Μπορεί το πακιστανικό κτήνος να έφαγε ισόβια που είναι στην ουσία 10 χρόνια από τώρα και μπορεί να βγει και με καμιά άδεια σε κάνα χρόνο και να μην τον ξαναδείτε, αλλά υπάρχει και άλλο σημαντικότατο ζήτημα. Τι έγινε με τον εργοδότη του Πακιστανού, αυτόν τον χλιδάτο μάγκα που βλέπετε στις φωτό και που απασχολούσε στην επιχείρησή του παράνομα και μαύρα τον Πακιστανό; Αυτός τι ποινές έφαγε; Έφαγε ποινές; Του κατάσχεσαν την επιχείρηση όπως και θα έπρεπε; Τον έβαλαν να πληρώσει και πρόστιμο κάνα εκατομμύριο όπως και θα έπρεπε; Του έριξαν και μία φυλάκα κάνα 5χρονο όπως και θα έπρεπε; Αυτά τα λέω γιατί πχ στην Ιταλία που είναι μία πάρα πολύ σοβαρή χώρα, εάν επιχειρηματίας απασχολεί παρανόμως και λάθρα, λαθραίους, τότε του κατάσχουν την επιχείρηση, πληρώνει πρόστιμο που φτάνει και εκατομμύρια πολλά αναλόγως την επιχείρηση και τρώει και 5 χρόνια φυλακή. Αυτά όμως στην Ιταλία και ερωτώ γιατί όχι και στο Ελλάντα; Πως αλλιώς θα χτυπήσουν και την λαθρομετανάστευση και τη μαύρη εργασία όπως τάχα θέλουν να χτυπήσουν; Προφανώς και δεν θέλουν να χτυπήσουν τίποτα από αυτά... Υπάρχουν όμως άλλοι που θα το πράξουν, όπως πχ η Χρυσή Αυγή γιαυτό και την στηρίζουμε.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Τα περισσότερα σχόλια στο διαδίκτυο που προπαγανδίζουν υπέρ των «μεταναστών» είναι τύποι σαν αυτόν που το παίζουν προοδευτικοί Ιμάτζινε.