ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

7/12/13

Wall Street Journal: Καταρρέει το αστήρικτο κατηγορητήριο, η Χρυσή Αυγή θα βγει ισχυρότερη από ποτέ!

Εκτενές ρεπορτάζ για τις διώξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κάνει η μεγάλη αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal (WSJ).

Η εφημερίδα χαρακτηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά ως «διχασμένη πολιτική προσωπικότητα» και τονίζει ότι τώρα η κυβέρνηση δίνει μια επικίνδυνη μάχη προκειμένου να κηρύξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως παράνομη. 

Σύμφωνα με την WSJ,  τα στοιχεία κατηγορίας είναι από αστήρικτα έως ανύπαρκτα, και η κατάληξη της υπόθεσης θα ισχυροποιήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ περισσότερο από ποτέ αναφέρει η WSJ. «Ειδικοί αναφέρουν ότι  τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν είναι αρκετά ώστε να δέσουν οι κατηγορίες. Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες τη νύχτα του φόνου είναι μεν ενδείξεις, αλλά δεν αποδεικνύουν ότι υπήρχε εντολή για δολοφονία» σχολιάζει η WSJ...

Αυτό που γνωρίζει όλος ο κόσμος, αυτό που αποτελεί την πραγματικότητα, αυτό ουσιαστικά γράφει και η WSJ. 

Η Χώρα μας έχει γίνει διεθνώς ρεζίλι με την απεγνωσμένη προσπάθεια της κυβέρνησης να κατασκευάσει ενόχους από το πουθενά και να μετατρέψει ένα μεμονωμένο περιστατικό σε εκτεταμένη και ολοκληρωτική πολιτική δίωξη εναντίον ενός Νομίμου Πολιτικού Κόμματος, το οποίο βρίσκεται στην Βουλή και μετράει σήμερα πάνω από 1.000.000 υποστηρικτές.

Οι ξένες εφημερίδες, παρά την αρνητικότητα τους προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, επισημαίνουν αυτή την απαράδεκτη τακτική και όταν μάλιστα αποκαλούν τον Σαμαρά ως διχασμένη πολιτική προσωπικότητα» δείχνουν και την σαφέστατη γνώμη τους προς το πρόσωπό του μετά από αυτές τις καθαρά χουντικές μεθοδεύσεις κατά της ΧΑ. 

Όσο θα περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο θα ξεδιπλώνεται η γύμνια της ανθελληνικής μνημονιακής κυβέρνησης και το σύγχρονο κυνήγι μαγισσών εναντίον πολιτικών της αντιπάλων, ξεκάθαρα για τις Ιδέες τους και μόνο και όχι για πράξεις ποινικού χαρακτήρα. Είναι απολύτως βέβαιη η αθώωση των κατηγορουμένων της ΧΑ και αυτό θα την οδηγήσει μετά από λίγο στην κυβέρνηση της χώρας με την ψήφο και την στήριξη του Ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :