ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

4/12/13

Είπε ο γελοίος καραγκιόζης - πρύτανης Πελεγρίνης: «Προτιμώ να με προπηλακίζουν παρά να μπει η Χρυσή Αυγή στο Πανεπιστήμιο»!!! ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΟΥΡΙΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΛΕΓΡΙΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

Προκλητικότατος ήταν ο πανγελοιώτατος καραγκιόζης - πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Πελεγρίνης σε ομιλία που έκανε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος. Θεωρώντας, προφανώς, ότι υποδύεται ακόμη τον ηθοποιό σε θεατρική παράσταση επιτίθεται χυδαία εναντίον της Χρυσής Αυγής. «Προτιμώ ένα Πανεπιστήμιο με φοιτητές ζωντανούς, να προσπαθώ να τους πείσω και να με προπηλακίζουν, από ένα Πανεπιστήμιο στο οποίο έχει παρεισφρήσει η Χρυσή Αυγή και θα το έχει διαβρώσει. Ο μόνος χώρος που δεν έχει παρεισφρήσει η Χρυσή Αυγή είναι το Πανεπιστήμιο».

Όταν ο Πελεγρίνης εννοεί «φοιτητές ζωντανούς» εννοεί την τρομοκρατία της αριστεράς στα πανεπιστήμια που έχει εκφυλίσει πλήρως τον χώρο και τον έχει μετατρέψει σε αχούρι. Εννοεί την μετατροπή ενός Ναού Γνώσης σ΄ένα χαμαιτυπείο όπου κυβέρνηση, αντιπολίτευση και φοιτητικοί σύλλογοι κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να χειροτερέψουν τα πράγματα. Ένας χώρος όπου η κομματοκρατία κάνει θραύση και πολλές φορές μετατρέπεται σε ρινγκ από τις «δημοκρατικές» συζητήσεις και διενέξεις των φοιτητικών παρατάξεων των συστημικών κομμάτων. Επομένως, το ερώτημα που γεννάται είναι από πού κι ως που είναι δυνατόν «να διαβρώσει» η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έναν χώρο απολύτως διαβρωμένο.


Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση: "Είναι πολιτική επιλογή της Χρυσής Αυγής να απέχει από το γελοίο πανηγύρι των φοιτητικών εκλογών που έχει μετατρέψει το ελληνικό πανεπιστήμιο σε τσίρκο κομματικών αντιπαραθέσεων. Πάγιος στόχος μας να ξαναγίνουν τα πανεπιστήμια χώροι επιστημονικής έρευνας και εθνικής παιδείας, απαλλαγμένοι από τους εγκάθετους της κομματοκρατίας". ΥΓΡΟ ΠΥΡ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΕΟΛΑΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΑΧΟΥΡΙΑ, ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΟΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΙΔΕΩΝ, ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΣΧΑΤΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ..

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Αυτόν τον πούστη τον Ανδρέα τον έχω ψηφίσει. Ζητώ συγχώρεση από Θεό και ανθρώπους.