ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

17/12/13

ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ - ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ - ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ, ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΠΙΛΑΦΙ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ.

Να κοπούν αμέσως οι αργίες  Χριστουγέννων και Πάσχα και οι εορταστικές άδειες και δώρα για τους άθεους και αλλόθρησκους. 

Επίσης να τους απαγορευτούν οι γαλοπούλες, τα γουρουνόπουλα, οι μαγειρίτσες, τα κοκορέτσια, τα αρνάκια στη σούβλα, τα κόκκινα και τα σοκολατένια αυγά, τα κρασιά, τα γλέντια και τα πανηγύρια που γίνονται με αφορμή γιορτές Αγίων της Ορθοδοξίας μας καθώς και η πρόσβαση στο Jumbo και όλα τα καταστήματα με εορταστικά ήδη.

Δε καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να ισχύει η αργία των ημερών του των Χριστουγέννων και του Πάσχα, των δύο δηλαδή μεγαλύτερων Χριστιανικών εορτών, για τους άθεους και τους αλλόθρησκους και όσους γενικώς αποκηρύσσουν και απεχθάνονται το Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία.

Δε μπορεί από τη μία να είσαι πολέμιος και εχθρός της Ορθοδοξίας και από την άλλη να γιορτάζεις και να απολαμβάνεις με τον οποιονδήποτε τρόπο τη γέννηση και την ανάσταση του Χριστού.

Δε γίνεται και έτσι και γιουβέτσι κυρίες και κύριοι άθεοι και αλλόθρησκοι!
 

Πως είναι δυνατόν οι αριστεροί να είναι εξ ιδεολογίας άθεοι και να δηλώνουν και με έπαρση ότι οι χριστιανοί και όσοι πιστεύουν κάπου τέλος πάντων, είναι χαμηλού διανοητικού επιπέδου και μορφώσεως και από την άλλη να βάζουν στο σπίτι τους χριστουγεννιάτικα δέντρα, να αγοράζουν δώρα στα παιδιά τους με αφορμή τις χριστιανικές γιορτές και να χλαπακιάζουν κιόλας επί της ευκαιρίας; Που πάτε ρε Καραμήτροι; Μας δουλεύετε; Να πάτε στη Βόρεια Κορέα να κάνετε διακοπές εφόσον θα έχετε υπόλοιπο αδειών από την εργασία σας και να τρώτε ρίζι στον ατμό αντί για γαλοπούλες, γουρουνόπουλα κοκορέτσια και αρνάκια στη σούβλα. Έτσι είναι τα πράγματα..

Θα πρέπει λοιπόν το κράτος να θεσπίσει κανόνες πχ ταυτότητα Ορθοδόξου Χριστιανού που θα βεβαιώνεται από την Ενορία της περιοχής που διαμένει ο πολίτης περνώντας γραπτές και προφορικές εξετάσεις καθώς και 5ετής συνεχή παρουσία στις κυριακάτικες λειτουργίες και εσπερινούς τουλάχιστον, για να μπορεί ο πολίτης να λαμβάνει την κάρτα και να δικαιούται εορταστικής αδείας κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα καθώς και το δώρο συνεπώς του Πάσχα και Χριστουγέννων.

Επίσης οι αστυνομικές αρχές θα πρέπει να αποκτήσουν την αρμοδιότητα να ελέγχουν όλους όσους τρώνε γαλοπούλες, σουβλίζουν αρνιά και γλεντούν κατά τη διάρκεια των χριστιανικών  εορτών ζητώντας τους να επιδεικνύουν την ταυτότητα Ορθοδόξου Χριστιανού και εάν δεν την έχουν αποκτήσει αυτή, να τους αφαιρούνται τα πολιτικά τους δικαιώματα για δύο εκλογικές περιόδους των εθνικών, δύο επίσης ευρωεκλογών και τριών των δημοτικών εκλογών συν 50.000 ευρώ πρόστιμο. Δε ζητώ φυλάκιση γιατί ακολουθώ τας χριστιανικάς επιταγάς περί αγάπης προς τον πλησίον και δε μου αρμόζει να ζητήσω κάτι τέτοιο. Εξάλλου οι αριστεροί πάντα έχουν δεξιές τσέπες, ρωτήστε και τον Τσουκαλά, τον Κουβέλη κλπ

Δουλειά λοιπόν μέχρι θανάτου για τους άθεους και τους αλλόθρησκους, τέρμα οι άδειες, οι αργίες, τέρμα η μάσα και θα πρέπει άμεσα το κράτος να αναλάβει σχετική νομοθετική πρωτοβουλία. Άμεσα λέμε.

3 σχόλια :

Ρωμανός είπε...

Έτσι. Σωστός!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σου!Τα γράφεις ρεαλιστικά.

Ανώνυμος είπε...

IMATZINE EKEINO TO ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΡΟΥΧΑ , ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ;ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΠΕΣΑΝ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΙΤΑΛΙΑ.ΛΕΩ ΓΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΕΝΑ ΜΟΝΤΑΖ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ .ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΧΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ. ΜΙΑ ΙΔΕΑ.