ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

31/12/13

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ!!!

Προ ολίγου με διαταγή Δένδια και εντάλματα Ευτέρπης, εισέβαλαν τα ΕΚΑΜ με την Αντιτρομοκρατική σε 12.736 παιδικούς σταθμούς όπου φιλοξενούν εκατοντάδες χρυσαυγίτες μωρά μέλη του Μετώπου Μωρών της ΧΑ, τα οποία σύμφωνα με άκρως αξιόπιστες μαρτυρίες προστατευόμενων μαρτύρων, ευθύνονται για την αρπαγή του μεσημεριανού άλλων μωρών μεταναστών τα οποία φιλοξενούνται στους ίδιους παιδικούς σταθμούς. Δυστυχώς όμως δεν κατέστη εφικτή καμία σύλληψη χρυσαυγίτη μωρού τα οποία προφανώς και είχαν προλάβει να διαφύγουν και να κρυφτούν!!! 

Επίσης πανικό έχει προκαλέσει η εξαφάνιση από όλα τα Σούπερ Μάρκετς της χώρας, των κρεμών Μπεμπελάκ, Φαρίν Λακτέ Γιώτης και Μιλούπα τις οποίες εικάζεται πως "απαλλοτρίωσαν" τα καταζητούμενα μέλη του Μετώπου Μωρών της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα να πεθάνουν από υποσιτισμό χιλιάδες μωρά που ανήκουν σε άλλα κόμματα σε όλη την Ελλάδα καθώς και μωρά μεταναστών! 

Στη φωτό βλέπετε την στρατιωτικού τύπου ενδυμασία που φορούν τα μέλη του Μετώπου Μωρών της ΧΑ τα οποία και αναζητούνται από την αντιτρομοκρατική, την CIA και την Μοσάντ σε όλη την χώρα και όχι μόνο. Μείνετε συντονισμένοι. 

ΠΗΓΗ "ΕΘΝΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια :