ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

23/12/13

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΠΛΑΚΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΜΟΡΦΑΝΔΡΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΓΑΖΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΦΩΤΟ)

Μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, δημοσιοποιούνται τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και φωτογραφίες των ανωτέρω κατηγορούμενων.

 Πρόκειται για τους:

α) (επ) GJINI (ον.) ILIR του NASI και της BARDHA γεν. 29-03-1963 στην Αλβανία .
alvanos1
β) (επ.) ΚΥΡΙΑΖΗΣ ή KIRIAZI (ον.) ΕΚΤΩΡΑΣ ή EGDORAN ή EKTOR του Γιώργου ή Giorgi και της Φλώρα ή Flora ή Floresa γεν.17-12-1983 στην Αλβανία.
alvanos2
γ) (επ.) ELMAZAJ ή ELMAZAN (ον.) LULEZIM του RUZHDIM και της AMITE γεν. 10-02-1991 στην Αλβανία .
alvanos3
δ) (επ.) SHAKAJ (ον.) AGRON του LATIF και της FATMIROSHE γεν. 31-01-1979 στην Αλβανία
alvanos4
ε) (επ.) SELIMAJ (ον.) ARSEN του AGRON και της ANNA γεν. 08-08-1984 στην Αλβανία
alvanos5
στ) (επ.) ARAPAJ (ον.) ERVIS του LEFTER και της ZONJA ή TONIA γεν. 26-05-1984 στην Αλβανία
albanos6
ζ) (επ.) PECI (ον.) ERION του PETRIT και της KONSTANDINA γεν. 20-05-1986 στην Αλβανία
alvanos7
 Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για: εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, κατ’ εξακολούθηση από κοινού από δύο και περισσότερους που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές και ληστείες, ληστεία από κοινού κατά συρροή, από υπαίτιους που ενήργησαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και έφεραν πολεμικό τυφέκιο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, διακεκριμένη περίπτωση οπλοφορίας, παράνομη οπλοφορία, ψευδορκία μάρτυρα και οπλοχρησία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 και 210-6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΡΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΣΗΜΟ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ...

ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια :