ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

5/12/13

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Σκληραίνει το μέτωπο σε υγεία, παιδεία, πλειστηριασμούς, απολύσεις και γίνεται ο γνωστός χουντικός αντιπερισπασμός της τρομοκρατικής οργάνωσης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. ! Δεν τσιμπάμε.Το έχουμε ξαναδεί το παραμύθι φασισταριά του Ανθελληνικού Τόξου.

Βουλευτές της Χρυσής Αυγής καταγγέλλουν  ότι άνδρες της αντιτρομοκρατικής έκαναν “ντου” στο σπίτι του βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου ενώ η γυναίκα του βρίσκεται στον ένατο μήνα της κύησης.

Αντιλαμβάνεστε τί σημαίνει αυτό για μια γυναίκα που είναι ετοιμόγεννη να εισβάλει η αντιτρομοκρατική μέσα στο σπίτι της.  Δεν είχε πάρει καμία ειδοποίηση ο εν λόγω βουλευτής ότι θα γίνει έρευνα στο σπίτι του ως όφειλαν να κάνουν σύμφωνα  πάντα με τις καταγγελίες.


Από την άλλη μεριά ο Γιώργος Γερμενής έχει παιδί δύο χρονών .  Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται μεγάλη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής μετά τα περιστατικά.

Ολόκληρη η Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής

Εξευτέλισε κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, η οποία διέταξε έφοδο της αντιτρομοκρατικής στις οικίες των βουλευτών Γερμενή, Μπούκουρα και Ηλιόπουλου. 

Δεν υπάρχει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος της Χρυσής Αυγής και προσπαθούν με τέτοια άθλια μέσα να μας τρομοκρατήσουν. 

Η σύζυγος του βουλευτή Ηλιόπουλου, η οποία είναι έτοιμη να γεννήσει εντός των ημερών, υπέστη σοκ και χωρίς κανένα σεβασμό η χούντα του μνημονίου την πέταξε έξω από την οικία της. 

Ομοίως και ο βουλευτής Γερμενής έχει μια κόρη 2 ετών και ο Συναγωνιστής Μπούκουρας 3 ανήλικα παιδιά, το μικρότερο των οποίων 3 ετών, τα οποία αυτήν την στιγμή βιώνουν το χειρότερο κλίμα τρομοκρατίας.

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΩΝ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΥΡΙΝΙΚΑ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΞΈΠΛΥΜΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΑ... ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΝΤΑΤΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ....

1 σχόλιο :

asepites είπε...

Δεν υπάρχει καλύτερη απάντηση στον πιο φανατισμένα δύσπιστο και πολέμιο της Χ.Α. ότι έγιναν τα σημερινά επειδή:
-- η Χ.Α. είχε σχεδόν 50.000 λαού στο σύνταγμα
-- είναι πλέον 1ο κόμμα ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ και περίπου 135 βουλευτές σύμφωνα με την ΤΡΙΠΛΗ!!! δημοσκόπηση του ζούγκλα
--το πασοκ και η δημαρ μπαίνουν δε μπαίνουν στη βουλή
--η νδ είναι οριστικά 3ο κόμμα(γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει ικανός 4ος να την απειλήσει)