ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

15/12/13

ΠΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ευρoαγωνία έχει ο γνωστός μας Πάκης Παυλόπουλος προαναγγέλλοντας την επερχόμενη ολική κατάρρευση όλων των μορφωμάτων του ανθελληνικού αντισυνταγματικού και κλεπτοκρατικού τόξου στις επερχόμενες Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές. Αιτία, η δυναμική που παρουσιάζουν τα εθνικιστικά κινήματα της Γηραιάς Ηπείρου, ενόψει των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου 2014.

Μέσα σ’ ένα άρθρο, λοιπόν, ο Παυλόπουλος εξωτερικεύει όλο τον πανικό του συστήματος, μπροστά στην εθνικιστική πλημμυρίδα που έρχεται ολοταχώς και χτυπάει το… σήμα κινδύνου. Και βέβαια, σ’ αυτό το κλίμα δε λείπει η… συνήθης αναφορά στην Χρυσή Αυγή:

«Στην Ελλάδα, το σήμα κινδύνου εκπέμπεται, ολοένα και πιο καταθλιπτικά, από την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Ίσως του απεχθέστερου –σ’ ευρωπαϊκό, τουλάχιστον, επίπεδο- μορφώματος νεοναζιστικής νοοτροπίας και πρακτικής».

Εξαιρετική τιμή είναι για το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, ο χαρακτηρισμός «απεχθέστερο σε ευρωπαϊκό επίπεδο μόρφωμα», εφόσον προέρχεται από έναν άνθρωπο του απεχθέστατου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, που ως αρμόδιος υπουργός, ευχαρίστησε τους λαθρομετανάστες επειδή… προτιμούν την Ελλάδα και επέτρεψε στους αναρχοσυριζαίους το 2008 να κατακάψουν όλη την Αθήνα και όχι μόνο!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :