ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

31/12/13

ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΛΗΔΕΣ....

Δηλαδή εγώ τώρα πρέπει να συγκινηθώ και να ζητήσω να έλθουν στην Ελλάδα άλλα 50 εκατομμύρια λαθρομετανάστες, επειδή ο Τζαφάρ σε μία ταινιούλα έπαιξε το δότη μυελού; Βρείτε μου έναν μόνο Τζαφάρ, δεν θέλω περισσότερους, που να είναι στην πραγματικότητα δότης μυελού των οστών μέχρι σήμερα, και εγώ σας προσφέρω 300.000.000 ευρώ. Ρε σε ποια όρνια τα πουλάτε αυτά; χαχαχα

Στις ταινίες όλα είναι υπέροχα, φανταστικά και συγκινητικά αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ούτε ένας λαθρομετανάστης ή μετανάστης αν θέλετε, που είναι καν αιμοδότης, όχι δα δότης μυελού των οστών... Όποιος αμφιβάλει να πάει να ρωτήσει στα νοσοκομεία εάν υπάρχουν αλλοδαποί αιμοδότες και δότες καταγεγραμμένοι στις σχετικές λίστες αιμοδοτών και δοτών. Εκτός του ότι οι ίδιοι δεν επιθυμούν να είναι δότες και αιμοδότες για πολλούς λόγους, το 98% αυτών είναι φορείς ηπατίτιδας, φυματίωσης και άλλων σοβαρότατων παθήσεων και ασθενειών. Καλό λοιπόν το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο.

ΥΓ.  Κυρία Σπετσιώτη και λοιπό καστ, παραγωγή κλπ. Περιμένουμε και νέο ωραίο βίντεο αυτή τη φορά για την 15χρονη Μυρτώ που ένας Τζαφάρ την άφησε φυτό για όλη την υπόλοιπη ζωή της. Ωραία τα φανταστικά βιντεάκια σας που μόνο με την πραγματικότητα δεν έχουν να κάνουν αφού δεν υπάρχουν αλλοδαποί δότες και αιμοδότες στην Ελλάδα όπως θα γνωρίζετε, καιρός λοιπόν να ασχοληθείτε τώρα και με πραγματικές ιστορίες.

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ JAFAR ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ

http://ethnikismos.net/2013/12/31/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%83-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9/

Ανώνυμος είπε...

Εγω θα αγκάλιαζα οποιονδήποτε δολοφόνο όσους και αν ειχε σκοτώσει αν έσωζε το παιδί μου.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ εύκολα μπορούν να ελέγξουν το μυαλό αρκετών Ελλήνων. Η πλύση εγκεφάλου σε όλο της το μεγαλείο.....

asepites είπε...

1) Είναι ένα μπέρδεμα το τι γίνεται στο πακιστάν με τις άπειρες φυλές και τους εμφυλίους τους.Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτοί που παίζουν μπάλα είναι της φυλής παστούν όπου οι περισσότεροι τους βροντοφωνάζουν(όχι ότι αστράφτει ο όλυμπος ή βρωντά η γκιώνα) αλλά ότι είναι Έλληνες.
Εύκολα μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο το βιβλίο του Δημήτρη Αλεξάνδρου "καλάς οι Έλληνες των Ιμαλαίων", το οποίο είναι η αφήγηση του ταξιδιού που είχε κάνει ο ίδιος το 1992 και που ήταν ο πρώτος των πρώτων παγκοσμίως που ήρθε σε επαφή με αυτές τις φυλές.Φοβερό βιβλίο που με βοήθησε να θυμηθώ ότι τα επόμενα χρόνια αυτός ήταν που τον έβγαζαν σε διάφορες εκπομπές για να μιλήσει για τους Έλληνες αυτούς.Και μιλάμε για Έλληνες, με ανθρώπινα και μεσογειακά χαρακτηριστικά και έθιμα της αρχαίας Ελλάδας και όχι σαν τους άλλους τους κορακόμαυρους γύφτουλες του πακιστάν, γιατί τέτοιοι μας έχουν έρθει εδώ.
Επίσης ο λιακόπουλος από τον Αλεξάνδρου-έναν αφανή Ελληνόψυχο- έμαθε ότι έμαθε για καλάς και παστούν όταν ακόμα δίδασκε φυσική σε φροντιστήρια.

2) Εγώ δεν θα αγκαλιάζα κανέναν δολοφόνο αλλοδαπό, ακόμα και εαν τον είχα εκτελέσει με οβίδα στη κεφάλα του.Και ούτε θα του έβγαζα μετά τον μυελό των οστών από το κουφάρι του.Τροφή για τα σκουλίκια θα τον έδινα μέρες που είναι και βρίζω.

3) Μποικοτάζ και στις ταινίες τους ρε παιδιά και όχι μόνο στις φυλλάδες και στα κανάλια τους.Κανείς να μη πάει να δει τις κωλοταινίες τους.Να τους βομβαρδίσουμε με μυνήματα τα facebook των συγκεκριμένων ηθοποιών ότι δεν θα πάμε ούτε στον αιώνα τον απάντα στα κωλοθέατρα τους αν δεν μάθουν να συμμετέχουν σε Ελληνοπρεπείς ταινίες.Έτσι θα τους τσούξει.Κότες είναι και θα πιάσει ο εκβιασμός μας, αφού σαν κότες δέχτηκαν και τις κωλοσειρές των τουρκαλάδων στα τσοντοκάναλα.

AvDarGOR είπε...

χαχαχα τι λεει η πορωση! θα "αγκαλιαζε" οποιονδηπωτε δολοφονο...χαχαχα κ τα εννοουν αυτα,φαντασου γενιτσαρισμος! κ τα ακολουθουν αλλοι επισης αυτα! χαχ