ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

6/12/13

Νέο φιάσκο Δένδια με τις έρευνες για την Χρυσή Αυγή - Για τους αριστερούς δολοφόνους ψάχνετε τίποτα;

Αλήθεια, γιατί μόλις άρχισαν να βγαίνουν οι πρώτες πληροφορίες, σχετικά με τα μηδενικά αποτελέσματα της έρευνας για μία ακόμη φορά, εξαφανίστηκαν όλα (μα όλα...) τα σχετικά ρεπορτάζ από τις πρώτες σελίδες των ιστοσελίδων των καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης;
Είδαμε πάλι σήμερα άλλο ένα φιάσκο με τις νέες έρευνες που πραγματοποίησε η αντιτρομοκρατική στα σπίτια των Βουλευτών του Κινήματός μας, προκαλώντας σοκ στην ετοιμόγεννη σύζυγο του Παναγιώτη Ηλιόπουλου και χαράσσοντας μαύρες μνήμες στα ανήλικα παιδιά των Γερμενή και Μπούκουρα.

Πρωί πρωί πάνοπλοι άνδρες της αντιτρομοκρατικής, φορώντας κουκούλες και επιχειρώντας λες πρόκειται να εξαρθρώσουν την... Αλ Κάιντα εισέβαλλαν στα σπίτια οικογενειαρχών. Θα περίμενε κανείς κάποιο έστω και μικρό αποτέλεσμα.  

Τελικά το αποτέλεσμα ήταν ένα ανείπωτο ρεζίλεμα του Δένδια.

Ιδού και η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας για τα "ευρήματα" από τα σπίτια των τριών Συναγωνιστών που αποδεικνύει το μέγεθος του επικοινωνιακού φιάσκου:
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), στις οικίες τριών βουλευτών του πολιτικού κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή», βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Στην οικία του Παναγιώτη Ηλιόπουλου:

δύο φωτογραφικές μηχανές και δύο κινητά τηλέφωνα
τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και usb
φυσίγγιο πυροβόλου όπλου των 9 mm
στυλό-ψηφιακή συσκευή και τηλεκάρτα
ψηφιακή συσκευή mp 3 και
φωτοαντίγραφο άδειας οπλοφορίας


Στην οικία του Γεωργίου Γερμενή:

τρία κινητά τηλέφωνα και κάρτα sim
φωτογραφική μηχανή, φορητός υπολογιστής, usb και i - pad
δυο ψηφιακές συσκευές card reader
25 φυσίγγια κυνηγητικού όπλου και 2 κάλυκες κυνηγητικών φυσιγγίων
175 φυσίγγια κυνηγετικά.


Στην οικία του Ευστάθιου Μπούκουρα:

πιστόλι μάρκας CZ 9 mm με γεμιστήρα και (7) φυσίγγια 9 mm, που κατείχε νόμιμα
καραμπίνα μάρκας BENELLI, που κατείχε νόμιμα
36 κυνηγητικά φυσίγγια
ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με κάρτα μνήμης
ηλεκτρονικός υπολογιστής και δύο usb
ψηφιακή συσκευή mp 3 και δύο πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας


Συμπέρασμα: Άνθρακες ο θησαυρός!

Όμως μέσα από όλη αυτή την ιστορία που στήθηκε από το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου, προκειμένου να λασπολογηθεί η Χρυσή Αυγή και να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη, αφήνει όμως ένα ακόμα ερώτημα πολύ καυτό.

Πριν όμως φτάσουμε στο ερώτημα ας δούμε λίγο τι ακριβώς συνέβη στα αργυρώνητα ΜΜΕ, τα οποία προβάλλανε με ολόκληρη την δύναμη τους την έναρξη των ερευνών, αλλά «κατάπιανε την γλώσσα» τους με τα αποτελέσματα αυτών, προσπαθώντας σαφώς να αφήσουν να αιωρούνται οι εντυπώσεις από τα πρότερα στημένα ρεπορτάζ.

Αλήθεια, γιατί μόλις άρχισαν να βγαίνουν οι πρώτες πληροφορίες, σχετικά με τα μηδενικά αποτελέσματα της έρευνας, εξαφανίστηκαν όλα (μα όλα...) τα σχετικά ρεπορτάζ από τις πρώτες σελίδες των ιστοσελίδων των καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης;

Ας αφήσουμε, όμως, τους μικρόψυχους στην μικροψυχία τους και τους κομματικά εγκάθετους να κάνουν την δουλειά τους απρόσκοπτα, αφού δεν μπορεί κανείς να κριτικάρει με λογικά επιχειρήματα αυτόν που λειτουργεί βάσει συμφερόντων και όχι βάσει λογικής. Ας πάμε, λοιπόν, σε ένα ερώτημα που αιωρείται ως αισχρή μομφή ενάντια στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και στον αρμόδιο υπουργό.

Πριν έναν και πλέον μήνα δολοφονήθηκαν από άνανδρους αριστερούς παρακρατικούς τρομοκράτες δύο Συναγωνιστές μας, ενώ άλλος ένας βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο. Πόσες ανάλογες έφοδοι σε σπίτια πραγματοποιήθηκαν, προκειμένου να συλληφθούν οι δολοφόνοι; Πόσα «κλιμάκια» της αντιτρομοκρατικής εργάζονται ή εργάστηκαν στην εξιχνίαση αυτού του πραγματικού εγκλήματος που δεν έχει να κάνει με στάνες και αμνοερίφια, αλλά με στυγνούς και άνανδρους δολοφόνους; Πότε θα ασχοληθεί σοβαρά η αστυνομία με τις πραγματικές τρομοκρατικές οργανώσεις και θα αφήσει στην άκρη τα κομματικά συμφέροντα της συγκυβέρνησης του μνημονίου;

Από την μία πλευρά έχουμε καταθέσεις ψευδομαρτύρων που γελοιοποιούν με την ύπαρξη τους το δικαστικό μας σύστημα, υποβιβάζοντας τους δικαστικούς της χώρας μας σε επίπεδο Ουγκάντας και από την άλλη έχουμε πραγματικούς δολοφόνους με τους οποίους δεν ασχολείται κανένας, γιατί η ενασχόληση αυτή δεν θα ευνοούσε το πολιτικό μας σύστημα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από το να θεωρείται απλά μία «δικαστική πλάνη», αλλά μιλάμε ευθέως για μία διακλαδική και διακρατική συνωμοσία εναντίον ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, που εκφράζει περισσότερο από ένα εκατομμύριο Έλληνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια :