ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

23/12/13

ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ... ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ....

Ο Μπουμπούκος σκέφτηκε πως τώρα στις γιορτές θα βγει λίγο παραπάνω ο κόσμος για να πάει για καμιά ρετσίνα να κλάψει τον πόνο του με παρέα, και σου λέει θα κονομήσουμε με τα πρόστιμα κάνα φράγκο παραπάνω. Σιγά που νοιάζεται και για την υγεία μας δηλαδή..

 Μπουμπούκο εάν ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για την υγεία μας, τότε βγάλε τα τσιγάρα παράνομα και απαγόρευσε την πώλησή τους. Από τη στιγμή που επιτρέπεται η πώλησή τους, τότε ως νόμιμο προϊόν, έχω το δικαίωμα σύμφωνα με το άρθρο 5 του Συντάγματος να το απολαμβάνω όπου γουστάρω εγώ εφόσον δεν θα δεχτώ παράπονο από τον διπλανό μου που σαφώς και οφείλω να σέβομαι. Το κατάλαβες αυτό Μπουμπούκο;

Και θα καπνίζουμε όσο πουλάνε τσιγάρα και θα καίμε στο τζάκι ότι γουστάρουμε όσο στην Ελλάδα έχουμε το ακριβότερο πετρέλαιο θέρμανσης στον πλανήτη. Το ξανακατάλαβες Μπουμπούκο; 

ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ, ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.

1 σχόλιο :

AvDarGOR είπε...

απτη στιγμη που ο Μπουμπουκος "συνεπογραψε" σαν δεξι χερι... του Σαμαρα τη καταδικη του μΙχαλολιακου κ τα δεσμα του,οπως κ την καταδιωξη της Χ.Α. ειναι τελειωμενος.....απλα δε το ξερει,ακομα... κακως ασχολουμαστε.