ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

22/12/13

ΒΕΤΟ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.!

 
ΤΣΕΧΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. 

 Ψηφοφορία γίνεται σήμερα στο Συμβούλιο της Ευρώπης, για τη χορήγηση ή μη καθεστώτος υποψήφιας χώρας στην Αλβανία. Κι αυτό που θα ’πρεπε να κάνει η Ελλάδα (και για να είμαστε πιο ακριβείς, οι προδότες και οι σάπιοι που κυβερνούν την Ελλάδα), δήλωσε πως θα το κάνει ο πρωθυπουργός της Τσεχίας! 

  Ο Τσέχος πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο χρέος της Αλβανίας προς την Τσεχία το οποίο δεν έχει εξοφλήσει και κυρίως στην υπερδραστηριότητα των Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών, που έχουν πλημμυρίσει με τα «προϊόντα» τους ολόκληρη την Ευρώπη (και ειδικά την Ελλάδα μας, αλλά καρφί δεν του καίγεται του φον Αντωνάκη…), με την κάλυψη των αλβανικών «αρχών». 

 Ιδού η σχετική δήλωση του Τσέχου: «Αυτή τη φορά αποφάσισα ότι έπρεπε να το πω, διότι ούτε η Ολλανδία, η Γερμανία, η Γαλλία και η Βρετανία, δεν είναι ικανοποιημένες από την προσέγγιση της βαλκανικής χώρας που είναι γεμάτη με εμπόρους ναρκωτικών».
Τι να μας πουν τώρα οι φον Αντωνάκηδες, οι Βενιζέλοι και οι Παπούλιες...

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Fhj-jluz5-Q