ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

19/12/13

Δείτε τι σύνταξη παίρνουν η Κανέλλη και η Παπαρήγα από το ΙΚΑ και το Ταμείο των δημοσιογράφων για να μη σας μείνει ούτε τρίχα στο κεφάλι! Αυτό είναι κομμουνισμός να ούμε....

kanelli-papariga
Πέστε απ’ τα σύννεφα: Δείτε τι σύνταξη παίρνει η Λιάνα Κανέλλη και προπάντων η Αλέκα Παπαρήγα από το ΙΚΑ και το Ταμείο των δημοσιογράφων!

Για να μη το παιδεύουμε παραβλέπουμε, την παράπλευρη απώλεια ότι οι βουλευτές παράλληλα με τη βουλευτική αποζημίωση, παίρνουν κανονικά και τις συντάξεις τους γιατί μπορεί στο μεταξύ να έχει αλλάξει κάτι (μην ξεχνάμε ότι στο προχώ ελληνικό κράτος τα πόθεν έσχες που βγήκαν αφορούν εισοδήματα του 2011), για να δούμε τι συντάξεις παίρνουν η Αλέκα και η Λιάνα. Το εντυπωσιακό βέβαια δεν είναι τόσο η συνταξάρα της Λιάνας Κανέλη που παίρνει… 29.567 ευρώ δηλ. περίπου 2,500 το μήνα από το Ταμείο των δημοσιογράφων
kanellh-pothen-esxes
αλλά η τρελή σύνταξη της Αλέκας από το ΙΚΑ που ξεπερνά τα 26.000 ευρώ!! Σύνταξη ΙΚΑ 26.000 ευρώ! Το διανοείστε; Από το νηπιαγωγείο της κόλλαγε ένσημα το ΚΚΕ;

Φυσικά η Αλέκα Παπαρήγα εισπράττει και 15.000 χιλιαρικάκια σύνταξη από το Ταμείο των δημοσιογράφων γιατί το ΚΚΕ προφανώς την είχε δηλώσει και της πλήρωνε ασφάλεια σαν δημοσιογράφο…

Μ’ αυτά και μ’ αυτά το Αλεκάκι (ή το ΚΚΕ δεν έχει σημασία) καθαρίζει την τρελή σύνταξη των 42.305 ευρώ!!

Είπατε τίποτα;
papariga-pothen-esxes

http://www.makeleio.gr/?p=40281

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/analush-epikaira-oi-upogeies-diergasies-tou-majimou-gia-na-thesei-thn-chrus

asepites είπε...

Και έγινε και νόμιμα και μάλιστα με τα δικά μας λεφτά.Ναι με τα δικά μας λεφτά εργαζόμενε του ιδιωτικού τομέα.Και εξηγούμαι με επιχειρήματα:

Εμείς του ιδιωτικού τομέα πληρώνουμε τις ασφαλιστικές μας εισφορές για σύνταξη,περίθαλψη κλπ συνήθως στο ι.κ.α. ή στον ο.α.ε.ε.(πρώην τεβε)
Είναι οι γνωστές εργοδοτικές κ ασφαλιστικές εισφορές χοντρικά κάπου στο 44%(αν βάζουμε στη τσέπη 1000 ευρω άλλα 440 πάνε εκεί.Αν είμαστε στον οαεε πηγαίνουμε εμείς και τις πληρώνουμε αν είμαστε υπάλληλοι τις πληρώνουν για εμάς οι επιχειρήσεις)

Ε, με τα λεφτά των κομματικών επιδοτήσεων που ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ, βαφτίζανε τα αριστεροδεξιοκεντρώα κόμματα τους βασανιστές μας ως δημοσιογράφους,κάποιοι εξ αυτών ήταν στα χαρτιά και τους πλήρωναν κάθε μήνα τις εισφορές τους.
Σίγουρα ξέρουμε ότι σε αριθμό οι βουλευτές-βασανιστές μας από το 1981 και μετά ήταν εκτός από γιατροί, δικηγόροι, δικαστικοί, αλλά και πολλοί πολλοί της 4ης "εξουσίας".Τι πιο εύκολο για αυτούς να φτιάξουν τους δικούς τους νόμους στα ασφαλιστικά ταμεία των δημοσιογράφων και να ορίζουν απίστευτες συντάξεις και σε ηλικίες ακόμα και κάτω των 50 ετών.

Τόσο απλά είναι τα πράγματα.Χωρίς να έχουν παράξει ποτέ κανένα "δημοσιογραφικό" έργο πήραν και σύνταξη ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ.

Πονάει, το ξέρω αλλά αυτή είναι η αλήθεια με απλά λόγια.
Τώρα βέβαια και τα ταμεία των δημοσιογράφων έχουν τα μαύρα τους τα χάλια, είναι προς την οριστική κατάρευση όπως όλοι οι δημοσιογράφοι λένε αλλά είναι κάπως αργά.

Πάντα οι αριστεροί κοιτούσαν να κάθονται και να πληρώνονται από το δημόσιο(δηλαδή από εμάς) καθως και οι κεντρώοι κ δεξιοί.Για αυτό και ο παροξυσμός τους για το ΔΗΜΟΣΙΟ γιατί είναι ο κουμπαράς ΤΟΥΣ.Έννοια τους όμως και όλα αυτά τε΄λειώνουν σύντομα.

Υ.Γ.Φυσικά και υπάρχουν και εξαιρέσεις που δυστυχώς όμως είναι λίγες.

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ! ΤΟ 2008 ΔΗΛΩΝΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 40 ΕΥΡΩ!