ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

18/12/13

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ..

Ποιος μαλάκας θα έδινε 36.000 ευρώ για να αγοράσει αυτό το ηλεκτρικό κουβαδάκι της BMW που έχει αυτονομία μόλις 120 χλμ και μετά ψάχνεις μπρίζα και μάλιστα σε μία χώρα πτωχευμένη και τριτοκοσμική χωρίς μπρίζες; Και όμως ακόμα δεν έφτασε στην Ελλάδα η νέα γερμανική μαλακία της Μέρκελ και οι εγχώριοι μαλάκες που το παρήγγειλαν ξεπερνούν τους 90!!!! 

Και το ερώτημα είναι το εξής. 

Για ποιο λόγο να θέλεις ένα ηλεκτρικό αμάξι που υποτίθεται πως το αγοράζεις για να μη καίει ακριβό καύσιμο, συνεπώς για οικονομία στην τσέπη σου, αλλά ταυτοχρόνως το πληρώνεις και 36.000 ευρώ και άρα είσαι πλούσιος οπότε δεν σε ενδιαφέρει και το κόστος των καυσίμων; 

Η απάντηση δεν μπορεί να είναι παρά μόνο μία. Μαλάκες... 

Θα μου πεις, μπορεί να το θέλει κάποιος γκαντζετάκιας αλλά και πάλι δεν αλλάζει η απάντηση μιας και οι γκαντζετάκηδες είναι επίσης οι κατεξοχήν  μαλάκες. 

Πχ το να αγοράζεις κάθε μήνα και το νέο κινητό των 500ων ευρώ που σκάει μύτη στην αγορά, μόνο μαλακία μπορεί να χαρακτηριστεί και δεν μιλάμε πάντα για πλούσιους. Ξέρω άτομα με 600 ευρώ μισθό να αγοράζουν κάθε μήνα κινητά των 300ων και 400ων ευρώ.... 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ μη το ξεχνάτε αυτό...

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί να δώσεις 36 χιλιάδες για ηλεκτρικό αυτοκίνητο αφού μπορείς να μετατρέψεις οποίο θες με 10 χιλιάδες?

Κάτι παλιά αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού μπορείς να τα πάρεις πλέον σχεδόν τζάμπα και αν θες να δώσεις κάτι παραπάνω μπορείς να βάλεις περισσότερους ίππους με ηλεκτρικό μοτέρ.
Μπορεί να μην κάνεις ταξίδι ομως στην καθημερινή χρήση στην δουλειά δεν θα χρειάζεσαι καύσιμα.

Ανώνυμος είπε...

Και μπες στο γιουτιουμπ να δεις τι χαμος γινεται με τις μετατροπες και κυριως στις ΗΠΑ που εχουν πολυ φθηνότερη βενζινη απο μας.