ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

21/12/13

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΖΟΥΓΚΛΑΣ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ!


Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ! 

 Ο ΖΟΥΓΚΛΟΜΑΚΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΩΣ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΧΕ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΩΣ Η ΧΑ ΕΠΑΙΡΝΕ 39%, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΞΗΜΕΝΑ, ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ 40% Η ΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΕΙΝΑΙ TA ΕΞΗΣ:

Σύμφωνα με την ανάλυση των αποτελεσμάτων της πρόσφατης διαδικτυακής έρευνας, των επιλεγμένων ψηφοφόρων από εξειδικευμένο προσωπικό, η Χρυσή Αυγή παραμένει στην κορυφή αυξάνοντας μάλιστα τα ποσοστά της. 

Είναι φανερό ότι η Νέα Δημοκρατία υφίσταται τις μεγαλύτερες απώλειες, με τους ψηφοφόρους της να κατευθύνονται στη Χρυσή Αυγή. 

Η απώλεια αυτή είναι της τάξης του 31,7% ενώ ταυτόχρονα εντυπωσιακό εμφανίζεται και το ποσοστό των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ 20,3% που μετακινείται στην Χρυσή Αυγή!

 Το θαυμαστικό αφορά στον θυμό του εκλογικού σώματος και όχι στην ιδεολογική του τοποθέτηση, υπό την έννοια ότι δεν φαίνεται λογικό να μετακινούνται από αριστερό χώρο ψηφοφόροι προς ένα περιβάλλον εθνικιστικό. Είναι φανερό ότι έχουμε να κάνουμε με ψήφο τιμωρίας, η όποια επηρεάζεται περισσότερο από το θυμικό και λιγότερο από την πολιτική θέση του υποκειμένου, μετά από ψύχραιμη πολιτική σκέψη.
 ΝΑΙ ΝΑΙ ΖΟΥΓΚΛΟΜΑΚΗ, ΜΗ ΦΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ...

 Εντυπωσιακό είναι επίσης το ποσοστό που δίνουν οι ψηφοφόροι στην υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας. Πρόκειται φυσικά για την ψήφο όσων έχουν τα εκλογικά τους δικαιώματα στον Δήμο της Αθήνας, όχι του συνόλου που συμμετείχε από διάφορες περιοχές της χώρας και το 55,5% που δίνουν στον Κασιδιάρη είναι περισσότερο από εντυπωσιακό, σε σχέση με το 25,2% του "άλλου"..... 
 ΞΥΔΑΚΙ ΖΟΥΓΚΛΟΜΑΚΗΔΕΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :