ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

11/12/13

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: «ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΛΑΣΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ 44 “ΑΡΑΠΑΔΕΣ”»

Συγκλονιστικά τα ντοκουμέντα τα οποία αποκάλυψε ο καθηγητής  Χ. Γούδης στην εκπομπή Μακελειό 4 της Δευτέρας 09.12.13. 
Συγκεκριμένα η αφίσα που βλέπετε και στην οποία ένας μαύρος άντρας φαίνεται να επιτίθεται σε μια λευκή γυναίκα μπροστά στο συγκλονισμένο παιδάκι της, δεν είναι από κάποια ακροδεξιά οργάνωση, αλλά από τους κομμουνιστές! Με λίγα λόγια οι «Πακιστανοί» του σήμερα που σύμφωνα με καταγγελίες «διώκονται» από τη Χρυσή Αυγή, ήταν οι Ινδοί στρατιώτες του 44, των βρετανικών ταγμάτων ασφαλείας που είχαν πάρει μέρος στα Δεκεμβριανά και οι οποίοι είχαν καταφέρει να βγάλουν (σύμφωνα με τα ντοκουμέντα) όλο το «ρατσιστικό» μένος των μελών του ΕΑΜ – ΕΛΛΑΣ! Αποτέλεσμα αυτού δεν ήταν άλλο από αυτήν την αφίσα στην οποία οι Ελασίτες κομμουνιστές του ΚΚΕ, προειδοποιούν πως δεν θα δεχθούν να «ατιμωθούν» από τους «αραπάδες» όπως τους αποκαλούσαν....

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Οι "αραπάδες" που είχαν οι Βρετανοί, ήταν οι θρυλικοί Γκούρκας από το Νεπάλ, βουδιστές στο θρήσκευμα. Αυτοί έκοψαν τους πρωκτούς των αριστερών, στον Πειραιά.

Ο στρατηγός Σκόμπυ τους απαγόρεψε να κάνουν χρήση του φοβερού μαχαιριού τους "Κούκρι" το οποίο αποκεφαλίζει με μία κίνηση. Το έκανε για ανθρωπιστικούς λόγους, μη ξέροντας οτι οι κουμουνιστές έσφαζαν γυναικόπαιδα με σκουριασμένα κονσερβοκούτια.