ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

4/11/13

ΠΡΟΣ ΤΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΗΤΑΝ ZASTAVA?? ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Το μόνο που μπορούν να ξέρουν για τα όπλα των στυγερών φονιάδων των παιδιών της ΧΑ είναι οι κάλυκες των όπλων αυτών. Βρήκαν λοιπόν όπως λένε πως οι κάλυκες προέρχονται από 9άρι πιστόλι της πολύ καλής Σερβικής εταιρίας κατασκευής όπλων ZASTAVA. Σιγά μην ήταν και ZASTAVA YUGO καταλυτικό και με ABS, ESP και αερόσακους... Σε ποιους τα πουλάτε ρε αυτά;

  9άρια πιστόλια δεν κατασκευάζει μόνο η ZASTAVA ενώ και από τους  κάλυκες των βλημάτων που παίρνουν τα 9άρια πιστόλια δεν μπορείς να ξέρεις και την μάρκα του πιστολιού αφού δεν αφήνουν χτύπημα ταυτότητα όπως πχ ένα ΑΚ47 που παίρνει εξειδικευμένα για εκείνο βλήματα.. 

Και η Αυστριακή Glock βγάζει 9άρια πιστόλια και η Ιταλική Beretta και η Τσέχικη CZ και η Αμερικάνικη Smith & Wesson και η Γερμανική HECKLER & KOCH και η Αμερικάνικη Kahr και η επίσης Αμερικάνικη Ruger και η Γερμανοελβετική Sig Sauer και ένα σωρό άλλες εταιρίες.

Είναι άξιον απορίας λοιπόν το πως και το γιατί από την πρώτη μάλιστα στιγμή μίλησαν για πιστόλι ZASTAVA. Ας μας απαντήσει κάποιος ειδικός γιατί κάτι βρωμάει ακόμα και εδώ... Για ποιο λόγο το πιστόλι των φονιάδων πρέπει να είναι σώνει και καλά ZASTAVA; 

Μήπως θέλουν να ρίξουν τους φόνους σε εκείνους που ακριβώς θέλουν; Μήπως έχουν πιάσει κάναν χρυσαυγίτη παλαιότερα που στην κατοχή του να είχε κάποιο ZASTAVA και εν καιρώ θα τα ρίξουν σε εκείνον για να γλυτώσουν οι αναρχοσυριζαίοι φονιάδες και να μην πάει στη στενή  κάνας Τσίπρας; Λέω γω τώρα....

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Πολύ πιθανόν να φαίνεται από τις αυλακώσεις στις σφαίρες αν είναι ραβδωτή ή πολυγωνική κάννη.
Μπορεί επίσης να φανεί από τα χτυπήματα που έχει ο κάλυκας κατά την έξοδο του.

-=IMAGINOS=- είπε...

Ειδικός του στρατού οπλουργός αξιωματικός μου είπε πως δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να αναγνωριστεί η μάρκα του 9αριού πιστολιού από τους κάλυκες.

Ανώνυμος είπε...

βγηκε κα στο εξτρα οπλουργος ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΚΕΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Εδω έχουμε και σφαίρες και κάλυκες με συνδυασμό είναι πολλά τα στοιχεία μαζί με τους μάρτυρες και τα βίντεο.
Εγώ τουλάχιστον μπορούσα να ξεχωρίσω τους δικούς μου κάλυκες απο άλλου τύπου όπλο (πολεμικό τυφέκιο). Δεν μπορούσα να ξεχωρίσω τι μάρκα ήταν το άλλο όπλο.
Τα τυφέκια που είχαμε στον στρατό χτύπαγαν τους κάλυκες σε συγκεκριμένο σημείο κατα την είσοδο στην θαλάμη. Αποκλείεται κάποιος που πήγε φαντάρος και μάζεψε κάλυκες να μην το πρόσεξε.
Ενας ειδικός που έχει μελετήσει όλα τα όπλα σίγουρα έχει περισσότερες δυνατότητες να καταλάβει ποια όπλα και τι σημάδια αφήνουν στους κάλυκες.

asepites είπε...

Πολύ καλή ανάλυση όλων σας.
Με κίνδυνο να μου πείτε ότι "ψυρίζω τον κώλο της μαιμούς" υπάρχει περίπτωση να αστόχησε επίτηδες στις 8 σφαίρες ώστε να παρουσιασει αυτό το προφίλ του δολοφόνου;

Εγώ πάντως στο στρατό αν και είχα ρίξει αρκετές βολές με το g3 και με αξιοπρεπέστατη ευστοχία επειδή ήμουν και δόκιμος είχα ρίξει και με 45αρι.
Ε στις πρώτες βολές μέχρι να το συνηθίσω έριχνα στο γάμο του καραγκιόζη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν γίνεται να διαπιστωθεί η μάρκα του όπλου ούτε από τους κάλυκες, ούτε από τα βλήματα, ούτε και από τα 2 μαζί. Αυτό που διαπιστώνουν, είναι τα στοιχεία της κάννης, που πιθανόν, να αντιστοιχούν σε κάννες με συγκεκριμένα στοιχεία κατασκευής που είναι το βασικό εξάρτημα σε συγκεκριμένα όπλα. Από εκεί κι ύστερα, αντιστοιχούν τα στοιχεία αυτά είναι με βάση τις πιθανότητες.
Κάτι πιο συγκεκριμένο όμως. Τα όπλα CZ κατασκευάζονται και από το εργοστάσιο της Ζάσταβα του κάποτε ανατολικού μπλοκ κι έχουν κατακλύσει το παράνομο εμπόριο όπλων. Προσοχή όμως: πολλά μοντέλα αυτής της μάρκας, είναι βασισμένα σε επίπεδο αντιγραφής σε πιο διάσημα όπλα, όπως το Glock 17 και το Sig Sauer p226. Η μορφολογία και η κατασκευή τους είναι μέχρι κι 90% πανομοιότυπη. Άρα, δεν μπορεί να ταυτιστεί με τόση σιγουριά ένα όπλο, ακόμα κι αν το δεις ή το πιάσεις στα χέρια σου, δίχως να διαβάσεις τα στοιχεία που αναγράφονται πάνω του!