ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

5/11/13

WIFI FREE BY ANTONAKIS TELECO-ΜΟΥΝΙ-CATIONS

 
 Αυτό που πραγματικά ήθελε να πει στον Ελληνικό λαό ήταν.... Why Φάει???  Αντωνάκη οι νέοι και όλος ο κόσμος έχουν γονατίσει από την ανεργία και τους μισθούς και συντάξεις της πείνας και εσύ τάζεις δωρεάν wifi!!!  Σε γαμάμε ΑΣΥΡΜΑΤΑ!

Αυτός ο κλασικός πολιτικός απατεώνας μετά τα 15 Ζάππεια, τώρα υπόσχεται και δωρεάν WIFI INTERNET γιατί έτσι νομίζει πως θα κόψει ψήφους από τους ψηφοφόρους του που το σκάνε τρέχοντας για την Χρυσή Αυγή.... 

3 σχόλια :

asepites είπε...

Και μία ακομη απόδειξη ότι ο κόσμος τρέχει προς την Χ.Α. είναι αυτό που λέει ο τριανταφυλόπουλος στο 112 λεπτό περίπου της χτεσινής εκπομπής του ΟΤΙ Η Χ.Α. ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 25% αν και όλοι ξέρουμε ότι είναι πολύ περισσότερο.(Άρα ήδη έχουμε μια γεύση και από τη 2η δημοσκόπηση του.Το ζήτημα είναι αν θα την κουτσουρέψει ή θα τη βγάλει ατόφια.

Κίτρινος Τύπος 04/11/13
http://www.zougla.gr/webtv/general/1135605/view?pn=1

Ανώνυμος είπε...

Μα φυσικά...Και αναρωτιόμουν γιατί με τρώνε τ'αρχίδια μου σήμερα...

Είναι γιατί θα έχω δωρεάν wifi !

Θαυμάστε μεγαλείον Εθνικού Ανδρός !

Αυτό είναι το πρόβλημα που απασχολεί το Ελληνικό Έθνος σήμερα !

Γελοίος ;; Μαλάκας ;; Απατεώνας ;; Ψεύτης ;; Επικίνδυνος ;;

Μάλλον όλα αυτά μαζί.

Ανώνυμος είπε...

IMAGINE Δες τι γραφει το καθαρμα ο Β. Ζησης( το παπαγαλακι του Σαμαρα ) για τους δολοφονημένους.

ΑNTINEWS : "Το Πανελλήνιο είναι συγκλονισμένο από το βίντεο της εκτέλεσης καθώς ο τρόπος που έγινε δείχνει ότι έχουμε να κάνουμε με ό,τι χειρότερο υπάρχει στον ΥΠΟΚΟΣΜΟ. Και δεν πρόκειται εδώ για απλό ΜΙΣΟΣ ΤΑΞΙΚΟ ή άλλο. Πρόκειται για μια εκτέλεση από αυτές που συναντώνται σε ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΦΙΑΣ ή μεταξύ των ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ " .

http://www.antinews.gr/2013/11/05/233148/