ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

23/11/13

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!!! Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ!!!! ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!!!

Φυσικά η αιμοδοσία έγινε κανονικά σε όλη τη Ελλάδα με εκατοντάδες αιμοδότες χρυσαυγίτες γιατί κανείς μα κανείς, ούτε καν ο μπουμπούκος, δεν μπορεί να απαγορεύσει σε Έλληνες πολίτες να δίδουν αίμα. Τόσο μεγάλη είναι η θλίψη του μπουμπούκιου που καθημερινά χιλιάδες νουδουκρατών παρατάνε το μαντρί του για την ΧΑ.... 

====================

Εκατοντάδες χρυσαυγίτες σε όλη την επικράτεια έδωσαν σήμερα αίμα στην Πανελλήνια Ημέρα Αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής, η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των δύο Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Η συμμετοχή ήταν μαζική από στελέχη, βουλευτές και εκατοντάδες υποστηρικτές.

Η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά προσπάθησε για ακόμη μια φορά με γελοία τεχνάσματα να εμποδίσει ακόμα μία δράση Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής και δη μια αιμοδοσία την στιγμή που είναι γνωστό πως υπάρχει τεράστια ανάγκη για φιάλες αίμα στην χώρα μας και τα νοσοκομεία αναγκάζονται να πληρώνουν ακριβά και να τις εισάγουν από το εξωτερικό.

10 λεπτά πριν έρθουν οι κινητές μονάδες αιμοδοσίας στα γραφεία των Τοπικών Οργανώσεων Αθηνών και Βορείων Προαστίων, όπως μας είχαν διαβεβαιώσει τα νοσοκομεία, τηλεφώνησαν από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές και μας ενημέρωσαν ότι τελικά δεν θα έρθουν κατόπιν άνωθεν εντολών. Η απάντηση και σε αυτό το εμπόδιο που έβαλε η κυβέρνηση ήταν άμεση, καθώς οι Συναγωνιστές μετέβησαν αμέσως στα εφημερεύοντα νοσοκομεία και η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε κανονικά και μαζικά.
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον Αγώνα στο πλευρό των Ελλήνων ενάντια σε όλες τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις.

Στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Αιμοδοσίας ανάλογες δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα:
Αιμοδοσία στον Πειραιά


Αιμοδοσία στο Αγρίνιο


Αιμοδοσία στην Καλαμάτα


Αιμοδοσία στην Καρδίτσα

Αιμοδοσία στην Τρίπολη


Αιμοδοσία στην Λαμία

Αιμοδοσία στην Κέρκυρα


Αιμοδοσία στο Κιλκίς

Αιμοδοσία στην Νάουσα Ημαθίας

Αιμοδοσία στα Τρίκαλα


1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Οι αιμοδοσίες για Έλληνες που κάνει η Χ.Α είναι αναγκαίες διότι υπάρχει έλλειψη αίματος εξαιτίας των τριτοκοσμικών αλλοδαπών οι οποίοι λόγω των ασθενειών που φέρουν λαμβάνουν μόνο αίμα από το υπάρχον χωρίς και να δίνουν (στις δωρεάν υγειονομικές παροχές τους από τους υπερφορολογημένους και φτωχοποιημένους Έλληνες) στερώντας έτσι τους Έλληνες την πρόσβαση στο λιγοστό αίμα.