ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

1/11/13

ΙΔΟΥ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ... ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!


ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΙ...

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

@ ανώνυμε 11:55 :

Κατ'αρχήν σάλτα και γαμήσου, αληταρά.

Δεύτερον, το ξέρουμε ότι οι φονιάδες είναι από την άκρα αριστερά.

Αλλά οι ηθικοί αυτουργοί είναι η κυβέρνηση και οι ρουφιάνοι δημοσιογράφοι.

Το αίμα των Εθνικιστών θα σας πνίξει, φονιάδες !!

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΙΔΟΥ, -> http://www.zougla.gr/assets/images/1137172.jpg
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!
Αποκάλυψη σοκ! Είναι ο ίδιος τρομοκράτης, αδυσώπητος και ανελέητος που πυροβόλησε τους Νεκτάριο Σάββα, τον αστυνομικό της αντιτρομοκρατικής τον Ιούνιο του 2009 και τον Σωκράτη Γκιόλια έναν χρόνο αργότερα το 2010.
Ονομάζεται Χρήστος Τσάκαλος και η Αστυνομία τον θεωρεί εξίσου και επιχειρησιακό αρχηγό της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς»!
Ο 31χρονος καταζητούμενος είναι αδερφός του Γεράσιμου Τσάκαλου, ενός εκ των δυο συλληφθέντων για το μπαράζ αποστολής των παγιδευμένων πακέτων σε πρεσβείες και δημόσια κτίρια, καθώς και σωρεία ληστειών και άλλων τρομοκρατικών ενεργειών.
Μετά την δολοφονία του άτυχου δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια το 2010, η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του, ζητώντας από οποιοδήποτε έχει πληροφορίες για τον καταζητούμενο να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 170, 1014, 1964, επισημαίνοντας ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Έκτοτε, ο συγκεκριμένος κόκκινος Τρομοκράτης παραμένει ασύλληπτος και ελεύθερος να διαπράξει οτιδήποτε ποινικά κολάσιμο.
Είναι Αδίστακτος και Επικίνδυνος!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!!!!!!!!