ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

21/11/13

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΝΟΜΟ... ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΛΟ!

Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά. Μόλις ψηφιστεί ο λαθρολαγνικός "αντιρατσιστικός" νόμος δεν θα χρησιμοποιούμε πια λέξεις όπως λάθρο, λαθραίοι, λαθρομετανάστες,  λαθρέποικοι, πιθήκια, αράπηδες, γύφτοι, πούστηδες κλπ, θα αντικαταστήσουμε αυτές τις ονομασίες με την λέξη "ακατανόμαστος" οπότε κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για τίποτα. Παραδείγματος χάριν όταν θέλουμε να πούμε "γαμιούνται οι αλβανοί, οι πακιστανοί", τέλος πάντων όλοι αυτοί ο λαθροεισβολείς, θα λέμε "γαμιούνται οι ακατανόμαστοι".  Όταν θέλουμε να πούμε "όξω από την χώρα όλοι οι λαθραίοι" θα λέμε "όξω από την χώρα όλοι οι ακατανόμαστοι" και αφήστε τους να ψάχνονται ποιοι είναι αυτοί. Το πολύ πολύ άμα σας συλλάβουν να πείτε πως οι ακατανόμαστοι είναι οι Μητσοτάκηδες οπότε δεν θα σας κάνουν τίποτα γιατί οι Μητσοτάκηδες δεν είναι αλλοδαποί και συνεπώς δεν εντάσσονται στον αντιρατσιστικό νόμο.

Το ίδιο ακριβώς έπραξε και ο Τζίμης Πανούσης στη διαμάχη του με τον Νταλάρα όπου ο Τζίμης είχε βγάλει την γνωστή φράση "Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα" και στο δικαστήριο είχε δικαστεί να δίνει στον Νταλάρα ένα εκατομμύριο δραχμές στο εξής για κάθε φορά που θα ξαναέλεγε αυτή τη φράση οπότε ο Τζιμάκος από τότε λέει, "Δε μας χέζεις ρε Ακατανόμαστε" και όλα είναι σούπερ και ΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :