ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

14/11/13

Ποια εταιρεία έβγαλε την Χρυσή Αυγή δεύτερο κόμμα με διαφορά και απέκρυψε την δημοσκόπηση;

Ποια εταιρεία δημοσκοπήσεων, που παρουσιάζει ανελλιπώς τις δημοσκοπήσεις της κάθε μήνα από  τηλεοπτικό κανάλι, έκανε αλλά δεν παρουσίασε τη δημοσκόπηση του μηνός Νοεμβρίου, διότι τα ευρήματά της ήταν… φωτιά και λάβρα;

Και πιο συγκεκριμένα η δημοσκόπηση που δεν δημοσιεύτηκε παρουσιάζει τα εξής αποτελέσματα: ΣΥΡΙΖΑ 27%, Χρυσή Αυγή 23%, ΝΔ 19%… Κι ως πότε θα κρύβουν τα ευρήματά τους, αυτή και οι άλλες; Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι τα πράγματα άλλαξαν κι ότι πλέον το ποτάμι δε γυρίζει πίσω;

 Αυτό που λέει όλος ο κόσμος σε ιδιωτικές συζητήσεις, καφενεία και πλατείες, αυτό που αντιλαμβάνεται όλη η ελληνική κοινωνία και βοά πως η Χρυσή Αυγή καλπάζει δημοσκοπικά προς την πρωτιά τρέμουν να παραδεχτούν και να δημοσιοποιήσουν τα φερέφωνα του συστήματος.

3 σχόλια :

AvDarGOR είπε...

ουτε εσυ μας λες παντως... προβοκατορικος σχολιασμος?...

-=IMAGINOS=- είπε...

Μιλάει και ο αρχιπροβοκάτορας για προβοκατόρικους σχολιασμούς... Εσύ δεν ξέρεις ποιος κάθε μήνα έβγαζε δημοσκόπηση σε συγκεκριμένο κανάλι που είχε και σχετική εκπομπή; Public Issue για το Πολιτικό Βαρόμετρο του ΣΚΑΙ.

AvDarGOR είπε...

OTI NA'NAI..... απαντηση,τεσπα.δεν εχω τιβι καταρχην.