ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

18/11/13

ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ ΜΑΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ...!!

Την περασμένη εβδομάδα, οι μαθητές της τρίτης δημοτικού διδάσκονταν από τη δασκάλα τους για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου και σαν εργασία για το σπίτι, τους είπε να απαντήσουν στα 4 ερωτήματα του βιβλίου που μπορείτε να διακρίνετε στην παρακάτω φωτογραφία.
erotimata
Η μητέρα, κα Φ.Μ. ,  αποφάσισε πως η καλύτερη απάντηση προς τη δασκάλα θα έπρεπε να ήταν από την ίδια και όχι από τη μικρή μαθήτρια της τρίτης δημοτικού.

Στην απάντησή της, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, δήλωσε πως αρνείται «η κόρη της να υποστεί περαιτέρω προπαγάνδα για την πλαστή εξέγερση του Πολυτεχνείου» και πως «αρνείται τη χειραγώγηση του παιδιού της μέσω του αντεθνικού τρόπου που υποδεικνύει το βιβλίο».
apantisi
Κλείνοντας το σημείωμα, η μητέρα της μικρής μαθήτριας, δηλώνει πως «για τη σύγχρονη ιστορία της πατρίδας μας, είμαστε εμείς υπεύθυνοι να την ενημερώσουμε και να της την διδάξουμε».

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Η λογοκριμένη απο την ερτ συνέντευξη του Υπιλάρχου Μιχάλη Γουνελά που οδηγούσε το άρμα στο Πολυτεχνείο. (1984)


http://www.thermopilai.org/content/i-logokrimeni-synenteyxi-toy-ypilarhoy-mihali-goynela-poy-odigoyse-arma-sto-polytehneio

http://www.youtube.com/watch?v=Ic4iPg-JAow

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ στην θαρραλέα Ελληνίδα μητέρα !

Έχει δίκιο, ΕΜΕΙΣ θα μάθουμε στα παιδιά μας την Ελληνική Ιστορία, και όχι τα κωλοβιβλία των Ρεπούστηδων.

asepites είπε...

Στην περσυνή επέτειο της 28ης είχα γράψει εδώ μέσα για ένα συγγενικό μου πρόσωπο καθηγήτρια η οποία ήταν 100% καλοπροαίρετη αλλά αμαθής σε πολύ βασικά ιστορικά γεγονότα.

Και δυστυχώς είναι και πολλοί ακόμα συνάδελφοι της όπως και δάσκαλοι.

Με αφορμή σας θυμίζω για το αν πρεπει να κρατάνε σημαία οι αλλοδαποί και δη οι αλβανοί όταν την ρωτούσα "μα πως δέχεσαι να κρατάνε σημαία αλβανάκια όταν αυτοί ήταν συνεργάτες των ιταλών και μετέπειτα συνεργάτες των γερμανών".

Δεν είχε ιδέα για το γεγονός αυτό.Τι να τις έλεγα απο κει και πέρα;