ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

8/11/13

Μάχεται σθεναρά για την ζωή του ο Αλέξανδρος Γέροντας.


ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΧΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ...


Κρίσιμη είναι η κατάσταση του βαριά τραυματισμένου από την δολοφονική ενέργεια στο Ν. Ηράκλειο.
 
O Αλέξανδρος Γέροντας παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» μία εβδομάδα μετά τον βαρύ τραυματισμό του από τη δολοφονική επίθεση των τρομοκρατών έξω από το γραφείο τoυ Λαϊκού Συνδέσμου στο Ηράκλειο και την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αποκατάσταση των τραυμάτων του.
Οι πρώτες τέσσερις κρίσιμες μετεγχειρητικές ημέρες για τον ασθενή κύλησαν χωρίς επιπλοκές, ωστόσο, τα τελευταία 24ωρα ο ασθενής εμφάνισε φλεγμονή στον πνεύμονα –όπου σημειωτέον είχε υποστεί τριπλή ρήξη ενώ είχε σπάσει και το διάφραγμα. Οι θωρακοχειρουργοί με τους εντατικολόγους του νοσοκομείου αποδύονται σε ένα δύσκολο αγώνα για την αντιμετώπισή της επιπλοκής.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, η κατάσταση είναι δύσκολη με δεδομένο ότι ο ασθενής βρίσκεται και σε μηχανική αναπνευστική υποστήριξη, η οποία αποτελεί σε κάθε περίπτωση μια δυνητική δίοδο μικροβίων στον οργανισμό του, ενώ απομακρύνεται για τις επόμενες ημέρες και μέχρι την αντιμετώπιση της φλεγμονής η αποσωλήνωση του 29χρονου.

Οι προσευχές όλων μας είναι μαζί του!

1 σχόλιο :

-=IMAGINOS=- είπε...

AvDarGOR Χάνεις το χρόνο σου. Εδώ μέσα δεν ξαναγράφεις γιατί γράφεις συνεχώς όλο τα ίδια και τα ίδια, χρησιμοποιείς τις ίδιες εκνευριστικές λέξεις σε κάθε μήνυμα όπως "ξυπνήστε" κλπ και το κυριότερο έχεις εκφραστεί για το κανάλι και τον διαχειριστή του υβριστικά κατ' επανάληψη αλλά δεν έλεγα τίποτα θέλοντας να δω που το πας. Άσε που μου θυμίζεις κάποιους άλλους δύο που ήδη τους έχω δώσει τον μπούλον από εδώ και πιστεύω πως είσαι εσύ αυτός. Το κουβαδάκι σου λοιπόν και σε άλλη παραλία και μην χάνεις το χρόνο σου είπα. Με αυτό ή με άλλο όνομα ή ως ανώνυμος δεν πρόκειται να ξαναδείς εδώ μέσα σχόλιο σου. Άντε γεια.