ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

26/11/13

ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!


4 σχόλια :

asepites είπε...

Και τα γενόσημα είναι ωραία και τα πρωτότυπα είναι ωραία αλλά να λέμε και "τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη".
Τους ξέσκισε και τους ξεσκίζει ο άδωνις τους συριζαίους κεφαλαιοκράτες με τις διαφημίσεις των φαρμακοβιομηχανιών που παίζουν στο ράδιο τους.
Οι φαταούλες, δε τους φτάνουν τα εκατομυρια επιχορηγήσεις που παίρνει το κομμα τους, τα χιλιάδες ευρω που παίρνει ο καθένας τους ως βουλευτική αποζημίωση και ποτέ δεν έχουν δώσει ουτε 1 σε αναξιοπαθούντες, πήραν δε ξέρω και γω πόσα για τις διαφημίσεις τους αυτές ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ σε ραδιο και αυγή και βεβαίως-βεβαίως χρωστούν και ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ στις τράπεζες και αυτοί.

Χαίρομαι για το αλληλοφάγωμα τους
αυτό δε σημαίνει ότι δίνω μπράβο στον άδωνι που κάνει το αυτονόητο και κάτι παρα πολύ εύκολο.(Είναι τόσα πολλά τα σκάνδαλα στον τομέα της υγείας που μόνο ένας άσχετος δε θα μπορούσε να κάνει ρόμπα συριζα αλλά και νδ-πασοκ)

Όλοι μας ξέρουμε ποιοί κάναν τα κουμάντα στις συνδικαλιστικές κλεφτοενώσεις των νοσοκομείων,
όλοι μας ξέρουμε τι οικογενειο-ΚΟΜΜΑΤΟ-κρατία υπήρχε ΚΑΙ στον τομέα της υγείας,
όλοι μας πλέον μάθαμε για ΤΑ!!! απίστευτα σκάνδαλα σε πάμπολλα νοσοκομεία
και σίγουρα
όλοι μας έχουμε ενα γνωστό ή συγγενή μας που πήρε πτυχίο γιατρού σε πρώην κομμουνιστικές χώρες πληρώνοντας για μαθήματα με ένα παντελόνι τζην lewis ή με 50 δολλάρια το 1990 και όπου πολλοί από αυτούς βρήκαν θέση στο δημόσιο.

Υ.Γ.Το παράδειγμα με το παντελόνι lewis είναι πραγματικό και είναι κατόρθωμα συγγενούς μου στη ρουμανία.

Υ.Γ.Και μμμμηηηηηηηηηηηη πιάσω και την επαγγελματική τάξη των φαρμακοποιών.Άστε λέω μη την πιάσω που έχω και συγγενείς τέτοιους που άρχισαν να τους ζώνουν τα φίδια και αυτούς με τις υπερβολικές και ανύπαρκτες συνταγογραφήσεις τους παλιοτέρων ετών και σε κρίση εξομολόγησης τους προς εμένα φοβούνται μήπως τους τσίμπησει ο έλεγχος(Μιλώ για παλιότερες χειρόγραφες) Ε ΧΕΣΤΗΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ωπα ιμάτζινε έχουμε θέμα

στο βίντεο ο κασιδιάρης λέει ότι για να μπεις στην χρυσή αυγή πρέπει να υπογράψεις ότι δεν ήσουν και δεν είσαι μασώνος

είναι αυτό που λέει ο δημητράκης για τον καποδίστρια

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-hlias-kasidiarhs-apanta-stis-geloies-sukofanties-peri...-masonias-binteo

ρίξτο του να πάθει ζημιά

Ανώνυμος είπε...

Ας καταργήσουν τα πρωτότυπα και ας επιβάλουν τα γεννόσημα σε όλους τους πολίτες για να μας αποδείξουν ότι είναι το ίδιο...

Ανώνυμος είπε...

o αδωνις είναι ντιλερ της εβραικης εταιρειας TEVA που ειδικευεται στα φτηνα γενοσημα. Σιγα το παχυδερμο μην ενδιαφερονταν για τους ασθενείς ! εδώ εβαλε 25 ευρω εισητηριο για εισαγωγη σε νοσοκομείο !