ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

5/11/13

ΕΝΑ "ΑΓΡΙΟ ΘΗΡΙΟ" ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ...

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ, ΕΝΑΣ ΑΝΤΙ-ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ, ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΙΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ... ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.. 

Ο ΤΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΖΩΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΕΙΝΑΙ ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ.


ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΖΩΟ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ. 

ΕΧΕΙ ΥΓΡΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ. ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΕΛΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ. 

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΟΥΤΙ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ, ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ, ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΦΩΣ,  ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.....

ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΠΩΡΩΜΈΝΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ...

Δεν υπάρχουν σχόλια :