ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

16/11/13

Μια απάντηση στις κομμουνιστικές αρλούμπες του Μπογιόπουλου περί «Πολυτεχνείου»...

Ο «πολύς» Μπογιόπουλος μετά το «σουτάρισμα» από τον (β)»Ριζοσπάστη», καθώς ήταν ανεπιθύμητος στην νέα ηγετική κλίκα του ΚΚΕ, αρλουμπολογεί από την ιστοσελίδα του αριστερίζοντα αρχικαπιταλιστή Χατζηνικολάου. 

Την Παρασκευή δημοσιεύθηκε ένα κείμενό του με τίτλο «Υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο;», το περιεχόμενο του οποίου αντανακλά το γνωστό ύφος και ήθος του εν λόγω κονδυλοφόρου.

Δεν θα ανοίξουμε διάλογο με το δυστυχισμένο «ορφανό» του Στάλιν, το οποίο έφυγε κλοτσηδόν από έναν πρώην τροτσκιστή, ο οποίος κάνει κουμάντο πλέον ως διευθυντής στην αισχρή αυτή φυλλάδα. Η ιστορία έχει καταγράψει τι πραγματικά συνέβη μέσα στο Πολυτεχνείο την 17η Νοεμβρίου 1973, η οποία φυσικά και δεν δικαιώνει ούτε τον απολογητή της Σοβιετικής Ένωσης, ούτε την κεφάλα – προτομή του Σβορώνου, ούτε την αφίσα της Ηλένιας. Το παραμύθι διοχετεύτηκε για πολλά χρόνια γιατί η μεταπολίτευση είχε ανάγκη το δικό της ηρωικό πρότυπο. Ασχέτως, βεβαίως, αν με την πάροδο του χρόνου αποδείχθηκε ότι αυτή η υπόθεση όχι μόνο δεν είχε τίποτα το ηρωικό, όχι μόνο «δεν έριξε την χούντα» όπως αρκετοί ηλίθιοι ακόμη υποστηρίζουν (αντιθέτως έφερε τον Ιωαννίδη), αλλά η περιβόητη «γενιά του Πολυτεχνείου» είναι εκείνη που κατέστρεψε την Χώρα και μας οδήγησε στην μνημονιακή κατοχή.


Ο… μπιρμπιλομάτης σωσίας του Λένιν Μπογιόπουλος, όμως, καλύτερα να μασά παρά να μιλά. Τι να μας πει από την ζωή του ο θλιβερός υμνητής των σταλινικών στρατοπέδων συγκέντρωσης - γκουλάγκ, της βίαιης κολλεκτιβοποίησης, του τεχνητού λοιμού στην Ουκρανία, της δολοφονίας δεκάδων εκατομμυρίων σ΄όλο τον κόσμο όπου εφαρμόστηκε η κομμουνιστική αθλιότητα; Τίποτα δεν μπορεί. 


Γιατί τόσο αυτός όσο και τα πρώην αφεντικά του δεν έχουν την παραμικρή σχέση ούτε με την Αλήθεια, ούτε με την Ελλάδα, ούτε με τους Έλληνες Εργαζόμενους. Την Αλήθεια την κατακρεουργούν συστηματικά επί δεκαετίες, εφαρμόζοντας πλήρως την ρήση «αν η Αλήθεια δεν συμφωνεί μαζί μας τόσο το χειρότερο για την Αλήθεια». 


Την Ελλάδα δεν την θεωρούσαν ποτέ Πατρίδα τους, καθώς ως «Πατρίδα των εργαζομένων όλου του κόσμου» εννοούσαν την Σοβιετική Ένωση. Βεβαίως, η Σοβιετική Ένωση ψόφησε, αλλά ο Μπογιόπουλος μάλλον νομίζει ότι απλώς κοιμάται βαριά… 

Όσο για τους Έλληνες Εργαζόμενους οι ανεπάγγελτοι και άεργοι «ινστρούχτορες» του ΚΚΕ κάνουν ότι μπορούν για να τσακίσουν τα δικαιώματά τους ταυτιζόμενοι με τους πακιστανούς, αφγανούς και λοιπούς λαθρομετανάστες, που παρανόμως έχουν έρθει στην Χώρα μας.

Τελειώνοντας μ΄αυτό το διασκεδαστικό απολίθωμα του παρελθόντος του υπενθυμίζουμε και πάλι ότι είναι τυχερός μέσα στην ατυχία του να τον καρατομήσουν τώρα από τον (β)»Ριζοσπάστη». Σε άλλες εποχές ή θα έσπαγε πέτρες σε λατομεία, προς τέρψη του «σοσιαλιστικού παραδείσου», είτε θα του φύτευαν οι πρώην σύντροφοί του μια σφαίρα στο πίσω μέρος της κεφαλής του, όπως έκαναν τα αιμοσταγή καθάρματα της NKVD. 


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

...Το αστείο είναι ότι το ΚΚΕ είχε αρνηθεί να συμμετάσχει στην κατάληψη του Πολυτεχνείου το 1973 - καταγγέλοντάς την ως σχέδιο της ΚΥΠ - και τώρα πρωτοστατεί στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο...

Τι να πει κανείς για τους γελοίους μπολσεβίκους...

Το πιο αστείο είναι ότι η καθιερωμένη πορεία του Πολυτεχνείου πάει στην αμερικάνικη πρεσβεία, για να υπενθυμίσει - δήθεν - στους Αμερικάνους τις ευθύνες τους για την επταετία.

Φυσικά οι Αμερικάνοι μέσα στην πρεσβεία ξύνουν τ'αρχίδια τους και γελάνε με τους κάφρους που διαδηλώνουν απ'έξω, αφού οι Αμερικάνοι οργάνωσαν την "εξέγερση" του Πολυτεχνείου για να ρίξουν τον Παπαδόπουλο όταν αυτός αρνήθηκε να αντρέψει τον Μακάριο και να δώσει την βάση της Σούδας στους Ισραηλινούς στον πόλεμο του Γιομ-Κιππούρ.