ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

5/11/13

Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ "ΦΑΡΜΑΚΟΧΕΡΗΣ" ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΟΧΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ...ΚΑΙ ΑΜΑ.

Εδώ η σκληρή εκπαίδευση του "φαρμακοχέρη"...

Το τι μαλακίες ακούμε στα κανάλια ακόμα και από "ειδικούς", δεν λέγεται...!!!! 

Σκληρά εκπαιδευμένο κομάντο ο φονιάς, πιθανότατα αλλοδαπός, εκπαιδευμένος σε ξένα μάλιστα κέντρα εκπαίδευσης και τα παπάρια μου κουνιούνται... 13 κάλυκες βρήκαν αλλά μόνο οι 5 σφαίρες βρήκαν στόχο και μάλιστα από το μισό μέτρο!!! 

Δηλαδή σύμφωνα με τους πανάσχετους και πανηλίθιους που βγαίνουν και λένε στα ΜΜΕ ό,τι μαλακία τους κατεβάσει η γκλάβα τους, πρέπει να είσαι επαγγελματίας κομάντο και φαρμακοχέρης για να πετύχεις στόχο από το μισό μέτρο και με ποσοστό επιτυχίας μόλις 5 στις 13 δηλαδή 35%....!!!! 

Ποιος επαγγελματίας, ποιο κομάντο και  ποιος φαρμακοχέρης ρε μαλάκες; Ο φονιάς πιθανόν να έπιανε στα χέρια του και πρώτη φορά όπλο στη ζωή του.... άντε δεύτερη πάντως όχι πάνω από τρεις. 

ΠΡΟΣΕΞΤΕ. Θέλουν να παρουσιάσουν τον φονιά ως αλλοδαπό έτσι ώστε να πουν πως άντε να τον βρεις τώρα, αυτό το αλλοδαπό κομάντο, έκανε την δουλειά και το έσκασε ήδη στην χώρα του... Τι να ψάχνεις τώρα βελόνα στα άχυρα, δεν βρίσκεται.. Και έτσι δεν θα αναγκαστούν και να τον συλλάβουν, αν και τον ξέρουν, γιατί ως αναρχοσυριζαίος, θα πρέπει μετά να χώσουν στην στενή και τον Τσίπρα και να βγει εγκληματική οργάνωση και το ΣΥΡΙΖΑ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια :