ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

17/11/13

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!

 Ο προστατευόμενος ελληνοεβραίος μάρτυρας ΦΧΨ32 ο οποίος βρισκόταν μέσα στο Πολυτεχνείο την 17η Νοεμβρίου του 1973, προέβη σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προ ολίγου σε εκδήλωση του ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο της Ελλάδος) προς τιμήν των πεσόντων του Πολυτεχνείου, για τον πραγματικό αριθμό των νεκρών του Πολυτεχνείου. 

Δεν ήταν  μόνο ένα εκατομμύριο οι νεκροί αλλά έξι ολόκληρα εκατομμύρια και αυτό όπως είπε αποδεικνύεται και πανεύκολα. Στο  Πολυτεχνείο υπήρχαν και φοιτητές εβραϊκής καταγωγής που έπεσαν νεκροί, οπότε ως γνωστόν όπου υπάρχουν νεκροί Εβραίοι, πάντα ο αριθμός των νεκρών είναι έξι εκατομμύρια! (6.000.000) 

Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως ο Υπουργός Προ-Πο κύριος Δένδιας που παρέστη στην εκδήλωση του ΚΙΣ, μετά την αποκάλυψη του μάρτυρα, προέβη σε θερμά χειροκροτήματα επιδοκιμασίας.

Το επιβεβαιώνει εξάλλου και η Κανέλλη η οποία ήταν (και αυτή) μέσα στο Πολυτεχνείο το 1973! Κλαίγοντας από συγκίνηση, επιβεβαίωσε πως οι νεκροί ήταν έξι εκατομμύρια χωρίς αμφιβολία. Τους είδε η ίδια με τα βουρκωμένα μάτια της όπως είπε σε άκρατη συγκίνηση. Και δεν έχουμε λόγο να μην την πιστέψουμε. Η Ιστορία έχει αποδείξει πάντα πως οι κομμουνιστές και οι Εβραίοι λένε πάντα την αλήθεια ως γνωστόν. 
 Και ιδού και φωτό ντοκουμέντο. Τα οστά που βλέπετε και τα οποία φυλάσσονται σε ειδική κρύπτη στο Σπίτι του Λαού του ΚΚΕ στον Περισσό, δεν είναι από τους φονευθέντες των Ερυθρών Χμερ του Πολ Ποτ όπως λένε κάποιοι συκοφάντες και λασπολόγοι της ακροδεξιάς αλλά πρόκειται για οστά των πεσόντων που πάτησε το τανκ του Παπαδόπουλου όταν αυτό έριξε την κεντρική πύλη του Πολυτεχνείου!!! 

Πιθανότατα μάλιστα οι νεκροί του Πολυτεχνείου να ξεπερνούν και τα έξι εκατομμύρια (6.000.000) αν κρίνουμε από τον όγκο των οστών στην φωτό που πάτησε μόνο ένα τανκ...!!!!!!! Φανταστείτε πόσους άλλους εκτέλεσαν οι χουντικοί έξω από το Πολυτεχνείο και πόσους άλλους πάτησαν τα 17 εκατομμύρια τανκς (17.000.000) της Χούντας που εκείνο το βράδυ είχαν βγει στους δρόμους της Αθήνας!!!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ!

Έγραψες πάλι!

Οι Εβραίοι όπως και οι Κομμουνιστές λάνε πάντα αλήθεια...

ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!