ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

8/11/13

Χ.Α.: Να πέσει η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά! Εθνικές εκλογές εδώ και τώρα!

«Να πέσει η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά! Εθνικές εκλογές εδώ και τώρα!», απαντά η Χρυσή Αυγή, σχετικά με την πρόταση μομφής που κατατέθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

«Η Χρυσή Αυγή επαναλαμβάνει την πάγια θέση της πως μόνη λύση για την Ελλάδα είναι να πέσει η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά. Θα υπερψηφίσουμε την πρόταση μομφής - παρόλο που κατετέθη με καθυστέρηση και για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους - και θα ζητήσουμε για μία ακόμη φορά την άμεση διεξαγωγή εθνικών εκλογών. 

Η εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, η αφαίμαξη του εθνικού πλούτου από τους διεθνείς τοκογλύφους, τα αιματηρά μέτρα που πλήττουν τον λαό μας και το ξεπούλημα της χώρας πρέπει να λάβουν τέλος. 

Η χούντα του μνημονίου κρατά φυλακισμένους τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής με στόχο να αλλοιώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Με τον τρόπο αυτό ακυρώνει εξ ορισμού την διαδικασία και καταλύει στην πράξη το πολίτευμα και την λαϊκή κυριαρχία. 

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του προέδρου της κοινοβουλευτικής μας ομάδος, του κοινοβουλευτικού μας εκπροσώπου και του βουλευτή Β' Πειραιώς του κόμματός μας για την ελεύθερη άσκηση των κοινοβουλευτικών τους καθηκόντων αυτή την κρίσιμη για την Πατρίδα μας στιγμή».

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ενω η αριστερα ποτέ δεν θα υπερψήφιζε προτάσεις της χα, έστω κι αν συμφωνούσε και ήταν προς το συμφέρον της πατρίδας, επειδή θα προρχονταν από φασίστες. για αυτό δεν υπάρχει ιδεολογία αλλά μόνο καιροσκοπισμός, επικοιωνιακά τρυκ και εγκλεισμός σε κομματικούς σωλήνες...

Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο... είπε...

ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!