ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

19/11/13

Η ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ....

Ο Κώστας Βουτσάς απάντησε στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο για τη φωτογραφία που τον δείχνει να βρίσκεται δίπλα στον εμπνευστή του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967, Γεώργιο Παπαδόπουλο. “Όποιος γύριζε την πλάτη στις δεξιώσεις τους, μετά λάμβανε πρόσκληση για δεξίωση στην Γυάρο”, είπε ο ηθοποιός!!!! 

Α δηλαδή Κωστάκη ο Παπαδόπουλος έστελνε προσκλήσεις για τις δεξιώσεις του, σε κομμουνιστές και αντικαθεστωτικούς, έτσι; Και για πες μας ρε Κωστάκη, πότε ακριβώς έκανες τις περισσότερες ταινίες σου και η καριέρα σου απογειώθηκε; Επί επταετίας δεν έγιναν αυτά;

Ρε ρεζίλη Βουτσά και τολμάς να μιλάς ακόμα μετά από τόσο  ξεβράκωμα;;;

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

αν δείτε τη φιλμογραφία του, την επταετία γύριζε 3(!) ταινίες το χρόνο - πιο πολλές από κάθε άλλη εποχή στην επαναστατική καρριέρα του. κακοπέρασε στη χούντα ο κωστάκης, όπως και πολλοί άλλοι...και θυμήθηκε τώρα στα 82 να το παίξει αντιστασιακός.

asepites είπε...

Όσοι απο εμάς είχαμε αγοράσει την περσυνή έκδοση του στόχου όπου είχε πολυσέλιδο αφιέρωμα με χιλιάδες ονόματα "δημοκρατών" που ήταν κολλητοί της χούντας και μετά το παίζαν "αντιστασιακοί" νομίζω καταλαβαίνουμε πολλά πλέον.

Όπως καταλαβαίνετε πολλά και όλοι εσείς όταν εδώ μέσα κά-ποι-οι ΑΦΡΙΖΑΝ όταν μιλούσα για ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ και ΦΡΙΚΑΡΙΖΑΝ όταν σχολίαζα άρθρα του στόχου.
Μήπως καταλάβατε τώρα;