ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

24/11/13

Οι ισλαμιστές απαιτούν ξεχωριστό κράτος στην Νορβηγία - Συντόμως και στην Ελλάδα...

Οι μουσουλμάνοι της Νορβηγίας απαιτούν ξεχωριστό ισλαμικό κράτος και απειλούν με τρομοκρατικές ενέργειες εάν αυτή η απαίτησή τους δεν γίνει αποδεκτή. Η Νορβηγία ήδη έχει συμπληρώσει το στάδιο 3 της ισλαμοποίησης. Ακολούθως αναφέρονται τα 3 στάδια.

Στάδιο 1: Οι μουσουλμάνοι αποτελούν το 1-3% του πληθυσμού. Η συμπεριφορά τους απέναντι στην κοινωνία είναι κόσμια και απόμακρη.

Στάδιο 2: Οι μουσουλμάνοι αποτελούν το 4-20% του πληθυσμού. Αρχίζουν οι πολιτικές απαιτήσεις όπως ανέγερση τζαμιών, μιναρέδων, απαγόρευση χριστιανικών τελετών και εκδηλώσεων και εορτασμοί μουσουλμανικών εορτών όπως το Ραμαντάν.

Στάδιο 3: Οι μουσουλμάνοι αποτελούν πάνω από το 20% του πληθυσμού. Αρχίζει ο ιερός πόλεμος (τζιχάντ). Μουσουλμανικές περιοχές των πόλεων (γκέτο) είναι πλέον απροσπέλαστες για μη μουσουλμάνους. Πλήρης εφαρμογή στο γκέτο των νόμων της Σαρία, διενέργεια τρομοκρατικών επιθέσεων για απόσχιση και δημιουργία ισλαμικού κράτους.

Στην  Νορβηγία, που βρίσκεται ήδη στο στάδιο 3, η τρομοκρατική οργάνωση Ansar al- Sunna απειλεί ότι εάν η πρωτεύουσα Όσλο δεν αναγνωριστεί από το νορβηγικό κράτος ως μουσουλμανική πόλη με μουσουλμανικό έθνος θα προχωρήσει σε εφαρμογή του ιερού πολέμου με ότι αυτό συνεπάγεται

Η ανακοίνωση της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης αναφέρει: «Δεν θέλουμε να είμαστε μέρος της νορβηγικής κοινωνίας. Επίσης δεν θέλουμε να φύγουμε από την Νορβηγία γιατί γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε εδώ. Η γη του Αλλάχ μας ανήκει».

Οι προδότες πολιτικάντηδες και οι υποτελείς του Ερντογάν και των Σιωνιστών έχουν φέρει την χώρα μας ήδη στο προαναφερθέν στάδιο 2 και σε πολύ σύντομο διάστημα η Ελλάδα θα βρεθεί στο στάδιο 3 και θα ζήσουμε γεγονότα όπως αυτά της Νορβηγίας.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να σώσει την Ελλάδα από την επερχόμενη ισλαμοποίηση των πόλεών μας και τον ιερό πόλεμο των τρομοκρατών.

2 σχόλια :

Κίτρινος εξολοθρευτής είπε...

Δε θα προλάβουν να μας φέρουν στο στάδιο 3.. Υπάρχουν εκατοντάδες σύγχρονοι "Λεωνίδες" εκει εξω, ανθρωποι της διπλανης πορτας, Ελληνες πατριώτες που θ'αγωνιστουν να αποτρέψουν καθε κακόβουλο σχέδιο της νεας τάξης ενάντια στην Ελλάδα..

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι το Ισλάμ _Νεοκλής Σαρρής Τομές 28 4 09 88
http://www.youtube.com/watch?v=h4Howy-36Bg

_07:05΄΄ Ένα απόσπασμα από το βιβλίο «Το τζιχάντ» του Leon Uris
«Πριν γίνω εννέα έμαθα τον βασικό κανόνα του Αραβικού βίου.
Ήμουν εγώ εναντίων του αδερφού μου.
Εγώ κι ο αδερφός μου εναντίων του πατέρα μας.
Η οικογένειά μου εναντίων των συγγενών μας και του γένους μας.
Το γένος μας εναντίον της φυλής.
Η φυλή εναντίον του κόσμου.
Κι όλοι εμείς εναντίον των απίστων.»