ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

7/11/13

Γιάννης Δημαράς, ο μοναδικός βουλευτής που απέστειλε συλλυπητήρια επιστολή στην ΧΑ για τα φονευθέντα παιδιά της!!!

 Ο βουλευτής Γιάννης Δημαράς του "Πανελληνίου Άρματος Πολιτών"!

Το αντισυνταγματικό τόξο των πολιτικάντηδων ξεπέρασε κάθε όριο υποκρισίας στο ζήτημα της διπλής δολοφονίας των δύο νεαρών Συναγωνιστών μας στο Νέο Ηράκλειο. 

Με ξύλινη γλώσσα που από την μια έσταζε χολή για την Χρυσή Αυγή και από την άλλη δεν έλεγε ούτε μία λέξη για να εκφράσει τα συλλυπητήρια στις δύο οικογένειες, ο πολιτικός κόσμος της χώρας στην ουσία δεν καταδίκασε την άνανδρη δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου.

Εξαίρεση αποτέλεσε ο βουλευτής Γιάννης Δημαράς του "Πανελληνίου Άρματος Πολιτών". Ο δημοσιογράφος, ο οποίος βίωσε μια ανάλογη τραγωδία πριν μια δεκαετία όταν έχασε τον γιο του από τροχαίο, απέστειλε επιστολή στην Χρυσή Αυγή, στην οποία γράφει: "Σε σας και τις οικογένειες των δυο αδικοχαμένων νέων, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια. Η βία, από όπου κι αν προέρχεται, είναι καταδικαστέα".
Να τονιστεί πως ο Γιάννης Δημαράς ήταν ο μοναδικός, ο οποίος χθες δεν ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας του Συναγωνιστή Κασιδιάρη. Επειδή είχε το θάρρος της γνώμης να τονίσει πως τα στοιχεία για την εν λόγω υπόθεση είναι ανεπαρκή και η συνειδήσή του δεν του επέτρεπε να προβεί σε μια τέτοια πράξη, αμέσως έσπευσαν να τον "κατασπαράξουν" όλα τα διεφθαρμένα ΜΜΕ.  

5 σχόλια :

Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο... είπε...

Έυγε στον Δημαρά!!!

Ανώνυμος είπε...

παντοτε ειχε ηθος ο Δημαρας.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Δημαρά, είναι προς τιμήν του η συγκεκριμένη πράξη.

Δυστυχώς είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα της μικροψυχίας και της υποκρισίας των "δημοκρατών'.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Δημαρά, είναι προς τιμήν του η συγκεκριμένη πράξη.

Δυστυχώς είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα της μικροψυχίας και της υποκρισίας των "δημοκρατών'.

Dacourt είπε...

Είναι γνωστή η δημοκρατική ευαισθησία του Δημαρά! Όταν θέλει να πει κάτι το λέει και δεν δέχεται εντολές από κανένα. Μπράβο του.. διαχρονικά έντιμος πολιτικός.