ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

10/11/13

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΣΚΥΛΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!!!

Τα κρούσματα με τους βασανισμούς ζώων δίνουν και παίρνουν. Διαβάστε την καταγγελία που ήρθε στο makeleio.gr, για τον βασανισμό ενός σκύλου στην περιοχή των Εξαρχείων.


Πιο συγκεκριμένα: 

“Στα Εξάρχεια πριν από λίγες μέρες, δύο Πακιστανοί βασάνιζαν ένα σκύλο, που ούρλιαζε από τον πόνο. Πιθανόν μάλιστα να τον σκότωσαν τελικά και να τον έφαγαν... Κανείς δεν τους μίλησε, ίσως γιατί ο σκύλος δεν έχει φωνή να καταγγείλει τον ρατσισμό των λαθραίων καθαρμάτων που έχουν εισβάλει στην Ελλάδα και οι λαθραίοι είναι προστατευόμενα ζώα των αναρχοαριστερών της περιοχής...!”

Γ. Περγαμαλής

1 σχόλιο :

Σιδερένιος Καπετάνιος είπε...

Εξω ολοι οι λαθρο απο την Αθήνα.. Το 2007 θυμαμαι που ειχα παει σε ενα παρκο στο Αιγάλεω μαζι με τη κοπέλα μου και απο μακρια ειδαμε κατι Πακιστανούς να βιάζουν ενα σκύλο! Δυστυχως ηταν πολλοι και δε μπορούσα να κανω κατι.. Τώρα σπουδάζω εκτος Ελλάδας και σε λίγους μήνες επιστρέφω.. Μολις ομως επιστρέψω θα κατεβω στον αγώνα και θα εμποδίσω με οποιοδήποτε κόστος να ρημάζουν οι λάθρο τη πατρίδα μου.. Θα τους κανω τέτοιο άγριο χτύπημα που θα τα παρατήσουν ολα.. Το παιδί φάντασμα ΤΙΜΩΡΕΙ..