ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

24/11/13

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΧΑ ΕΜΠΡΗΣΜΌ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΠΑΡ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΑΧΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.. ΒΙΝΤΕΟΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ. ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ: 

Tα ξημερώματα της Τρίτης 14-5-2013 δύο 34χρονοι κάτοικοι της οδού Λεμεσού στην Πλατεία Αμερικής, έσπασαν την τζαμαρία ενός μπουρδελομπάρ Καμερουνέζου (όπως ανακοίνωσε τότε η ΕΛΑΣ) και πέταξαν μέσα στουπί με αποτέλεσμα να καεί μία κουρτίνα... 

Γιατί όμως συνέβη αυτό το περιστατικό; Αυτό συνέβη διότι επί 4 ολόκληρα χρόνια, το συγκεκριμένο μπουρδελομπάρ του "Καμερουνέζου" λειτουργούσε παράνομα, χωρίς άδεια λειτουργίας και παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας και κοινής ησυχίας (όπως όλα τα ανάλογα και πάμπολλα μπουρδελομπάρ μαγαζιά αφρικανών στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας) αφού λειτουργούσε από τις 12 τα μεσάνυκτα μέχρι το πρωί στις 8 με 10 η ώρα!!! 

Στο μαγαζί αυτό εκτός από την μουσική που ενοχλούσε και αναστάτωνε τους περιοίκους, σύχναζαν αφρικανοί έμποροι ναρκωτικών και νταβατζήδες με τις πουτάνες τους που όλο το βράδυ φώναζαν, μαχαιρώνονταν και τσακώνονταν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ησυχάσει κανείς περίοικος!

 Επίσης προκαλούσαν φθορές σε αυτοκίνητα και καταστήματα της περιοχής και κατουρούσαν και έχεζαν παντού στην περιοχή και έκαναν μέχρι και δημόσιο σεξ!!!!!!! 

Ενώ λοιπόν συνέβαιναν όλα αυτά, οι κάτοικοι επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια έκαναν εκατοντάδες γραπτές και προφορικές καταγγελίες στην Αστυνομία, την Δημοτική Αστυνομία, το Δήμο Αθηναίων, την Εισαγγελία Πρωτοδικών στην Ευελπίδων και όμως δεν έπραξε ουδείς από τους αναφερόμενους "Υπεύθυνους" το παραμικρό ούτε προέβησαν ποτέ σε έλεγχο του παράνομου μαγαζιού του αφρικανού!!!!!!! 

Λογικό επόμενο ήταν λοιπόν δύο από τους κατοίκους της περιοχής να πάρουν τον Νόμο στα χέρια τους από δικαιολογημένη αγανάκτηση και να τον εφαρμόσουν αφού το κράτος αυτό θεωρεί τους νόμιμους και σκληρά φορολογούμενους Έλληνες πολίτες ως λαθρομετανάστες παρανόμους και τους λαθρομετανάστες παρανόμους ως νόμιμους και προστατευόμενους πολίτες τους οποίους δεν αγγίζει ο Νόμος παρά μόνο τους ημεδαπούς!!!!! Υπάρχουν και όρια ανοχής τα οποία οι Αρχές ξεπέρασαν προ πολλού με την απίστευτη αδιαφορία τους και μεροληψία τους και όποιος διαφωνεί να πάει να μείνει στις περιοχές αυτές του κέντρου για να βιώσει την πολυπολιτισμική πραγματικότητα από πρώτο χέρι και όχι να το παίζει επαγγελματίας φιλάνθρωπος από τα Εκάλας... 

 Οι δύο λοιπόν κάτοικοι της περιοχής που τους παρουσίασαν τα κανάλια ως ρατσιστές χρυσαυγίτες και που πήραν το νόμο στα χέρια τους και έσπασαν την βιτρίνα του μπουρδελομπάρ το οποίο μάλιστα μόνο τότε έκλεισε αφού μόνο τότε ελέγχθηκε από τις Αρχές και το βρήκαν όντως παράνομο, δικάστηκαν από το γελοίο δικαστήριο με 41 μήνες φυλάκισης!!!! 

Μάλιστα το τουρκοκάναλο όπως θα δείτε στο κάτωθι βίντεο, λέει πως οι "χρυσαυγίτες" παρουσιάστηκαν χωρίς δικηγόρους και γιαυτό το δικαστήριο τους έδωσε μία ώρα διορία να βρουν λέει δικηγόρο αλλά αυτοί δεν εμφανίστηκαν και έτσι τους δίκασε ερήμην!!! Δεν είπε το τσοντοκάναλο πως οι κατηγορούμενοι δήλωσαν πως δεν έχουν χρήματα για δικηγόρο οπότε όφειλε η έδρα να ορίσει η ίδια και επί τόπου δικηγόρο όπως και προβλέπεται από την ποινική δικονομία σε αυτές τις περιπτώσεις!!!!!

Δείτε τώρα λοιπόν τι γελοιότητες και ψεύδη διέσπειραν για μία ακόμη φορά τα τουρκοκάναλα για το γεγονός και προσέξτε πως τώρα μιλάνε για Τανζανό ιδιοκτήτη του μπαρ και όχι Καμερουνέζο όπως έλεγαν στην αρχή που σημαίνει πως το κράτος και οι Αρχές δεν ξέρουν τη τύφλα τους και τους δουλεύουν οι λαθραίοι ψιλό γαζί:  
 Δείτε τώρα τι λέγανε για το περιστατικό οι κάτοικοι της περιοχής: Δείτε τι λέει αλλοδαπός κάτοικος της περιοχής για τους "δράστες" και την κατάσταση που επικρατεί... Δείτε τι λέει αλλοδαπός μαγαζάτορας της περιοχής για τους "δράστες" "ρατσιστές χρυσαυγίτες".. Δείτε τώρα τι λέγανε οι ίδιοι οι "δράστες" κάτοικοι της περιοχής που πήραν το νόμο στα χέρια τους αφού κράτος και αρχές παίζουν το πουλάκι τους συνεχώς και αδιάφορα...
Δείτε τώρα την κατάπτυστη και γελοιωδέστατη επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ του φίλου των μασόνων Δένδια, για το περιστατικό περί οργανωμένης ρατσιστικής επίθεσης από χρυσαυγίτες και προσέξτε, συν τοις άλλοις, πως μιλάει για καμερουνέζο και όχι για τανζανό όπως αναφέρει το δικαστήριο στην απόφαση του.. !!!!! Της πουτάνας γίνεται... Δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα... ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΤΙ ΧΟΥΝΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ - ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ;

Δεν υπάρχουν σχόλια :