ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

11/11/13

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ. ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ… ΜΗ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙΑΣΕΤΕ (ΦΩΤΟ)

Δείτε να ευφρανθείτε πώς έχουν καταντήσει τις σχολές που πληρώνετε με τους φόρους σας! Στο πανεπιστήμιο της Μάλτας, επικρατεί μια αδειωσύνη, ένα κρύο, μια νέκρα…Ενώ στη δική μας Ιατρική βλέπουμε μια ελεύθερη διακίνηση ιδεών, μια ζωντάνια, ένα κλίμα που ωθεί την μάθηση και την επιστήμη προς τα εμπρός… Το “Ξεβράκωμα” των αναρχο-κομμουνιστών συνεχίζεται… Φτύστε τους … μη τους ματιάσετε….

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΟ ΤΣΙΤΑΤΟ "ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ",  ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ!!! ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΩΡΑ:::

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

κρατος εν κρατει,ας ειναι καλα ολα αυτα τα καθαρματα που επετρεψαν να ανοιξει το μουσειο του σφαγεα των ελληνων στην θεσσαλονικη

http://www.gazzetta.gr/plus/article/558907/epeisodiako-taxidi-toyrkon-sti-thessaloniki

Ανώνυμος είπε...

Τα "ελληνικά" πανεπιστήμια - μόνο ελληνικά δεν είναι - έχουν καταντήσει μπουρδέλα και κωλοχανία των πάσης φύσεως και αποχρώσεως αναρχοκομμουνιστικών στοιχείων, πρεζάκηδων, αλλοδαπών κλπ κλπ.

Ακόμα και οι καθηγητές - εκτός από λίγες εξαιρέσεις - τα ίδια σκατά είναι.

Γι'αυτό όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα φεύγουν και πηγαίνουν στα σοβαρά πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Τα παιδιά του κοσμάκη - που δεν έχουν τα φράγκα - μπαίνουν στα ελληνόφωνα μπουρδέλα και υφίστανται την αναρχοκομμουνιστική πλύση εγκεφάλου και την βρώμα.

Ανώνυμος είπε...

Για όλο αυτό το μπάχαλο αποκλειστικά ευθύνονται όλες οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης.