ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

2/11/13

Καθε λεπτό που οι δολοφόνοι μένουν ασύλληπτοι, τόσο και περισσότερο θα βρωμάει η χούντα του παρακράτους Σαμαρά, Δένδια και των λοιπών του κλεπτοκρατικού - ανθελληνικού και αντισυνταγματικού τόξου!

Αν είναι δυνατόν να αερολογεί τόσο φαιδρά και προκλητικά και με απύθμενο θράσος ο αρμόδιος Υπουργός, μιλώντας για “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” ενώ οι δολοφόνοι κάνουν φτερά με τόση "ευκολία" όπως πάντοτε όταν η αριστερά σκορπάει τη βία και το αίμα. Εάν έχετε την εντύπωση... ότι μπορείτε να το παίξετε “πασόκοι”, είστε γελασμένοι. 

Είστε οι φυσικοί αυτουργοί, ούτε καν οι ηθικοί. Οι περισσότεροι Έλληνες το έχουν καταλάβει πια. Κάθε λεπτό που περνάει χωρίς να συλλαμβάνετε τους κατσαπλιάδες φονιάδες των παιδιών της Χρυσής Αυγής,  όλο και περισσότεροι Έλληνες θα αντιλαμβάνονται την ενοχή σας και την βρωμιά και δυσωδία της χούντας και του παρακράτους σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :