ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

5/11/13

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ! "ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑ"!!!!

Μέσα στην βλακεία που τον δέρνει και στην πρεμούρα του να αποδείξει την «ανεξαρτησία» της δικαιοσύνης, του ξέφυγε και ομολόγησε ότι παρενέβη στην «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη να προφυλακίσει τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής και τους δύο βουλευτές!!! Ιδού:

«Εγώ είμαι εδώ 15 μήνες, ελέγχω τη Δικαιοσύνη; Να σας το πω έτσι. Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να πω «Παρακαλώ πείτε τους να τους κρατήσουν»; Είδατε δεν συνέβη αυτό τουλάχιστον στην αρχή».

Δεν πήρε, λοιπόν, τηλέφωνο «τουλάχιστον στην αρχή». Ποια ήταν η αρχή; Προφανώς, όταν παρουσιάστηκαν στο ανακριτή οι τρεις πρώτοι βουλευτές, Η. Κασιδιάρης, Η. Παναγιώταρος και Ν. Μίχος, οι οποίοι και αφέθηκαν ελεύθεροι. Άρα, συνέβη μετά, λίγο πριν παρουσιαστεί ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής!!! Στο σημείο αυτό, ο φον καταλαβαίνει τι ξεστόμισε και κάνει επιτόπου… κωλοτούμπα: 

«Εγώ στην Αμερική βρισκόμουν, είχα εν τω μεταξύ φύγει». Κι από την Αμερική δε μπορούσες να πάρεις τηλέφωνο Αντωνάκη; Δεν… έπιανε η γραμμή;

Δεν υπάρχουν σχόλια :